INTUITIËVE VERBINDER
MEDIAMIEKE SCHAKEL
SPIRITUEEL (LEVENS)COACH

Vanuit mijn ziel ben ik tot het mediumschap geleid. Om er te zijn voor de ander. Ik werk vanuit mijn heart & soul en laat me leiden door het licht en de universele liefde. The unseen world of spirits.

Hi, ik ben Irmgard. Leuk je te ontmoeten! Omdat ik al een tijdje onderweg ben met mezelf en nog lang niet uitgeleerd ben, heb ik naast mijn mooi ontwikkelde intuïtieve voelspriet door het leven heel wat ervaringen, kennis en wijsheid vergaard. Ben beslist geen nitwit of betweter die jou gaat vertellen hoe het moet. Alle antwoorden liggen namelijk in jezelf. In jouw soul. Je mag alleen ontdekken hoe jezelf, je ziel en levensdoel (verder) kan (leren) omarmen

Positiviteit doet leven, doet sparklen en maakt gelukkig. Zelf ben ik altijd op zoek naar het positieve. Want positiviteit kent geen tijd, het leven kan altijd leuker en ware happiness die draag je met je mee. In je ziel. Het is de kunst om daar bij te komen en soms heb je iemand nodig die je daarbij helpt. Als intuïtieve verbinder, mediamieke schakel & (spiritueel) levenscoach ben ik wellicht diegene die je verder mag brengen op jouw (soul)pad.

Als medium ben je een schakel, ‘a messenger’ tussen de aardse dimensie en the Spirit World. Met spirits is namelijk communicatie mogelijk. Van ziel tot ziel. Omdat the soul na de dood verder gaat. Het ‘leven’ houdt namelijk niet op! No way! De essentie van wie je bent, jouw bewustzijn, leeft verder. De communicatie van een overleden dierbare (de onstoffelijke ziel) loopt dan via het medium naar de aardse ontvanger (de stoffelijke ziel). Je connect souls met souls.

Het leuke van een sitting is dat je nooit weet wie er vanuit the Spirit World ‘aanschuift’. Op bezoek komt. Dat kan een overleden familielid zijn tot een verre studievriend toe die je slechts in het voorbijgaan gedag zei. Welkom in de ontelbare wondere wereld van het universum! Het is, kortom, van belang dat je een open mind houdt.

Hetgeen ik vanuit Liefde en Licht aan de ontvanger (degene die op consult komt) mag meegeven, is vaak een liefdevolle boodschap, een steuntje in de rug uit Liefde of ze willen even van zich laten ‘horen’ dat het goed met ze gaat. Al met al de ziel komt speciaal voor jou om jou een message te geven. In Liefde, uit Liefde en voor de Liefde…

Liefs, Irmgard🧡