INTUITIËVE VERBINDER
MEDIAMIEKE SCHAKEL
SPIRITUEEL (LEVENS)COACH

SOUL ARTIST

Vanuit mijn ziel ben ik tot mijn pad geleid. Met de intuïtie als leidraad. Om er te zijn voor de ander. Via mediumschap, soul writing, soul art en verbindende coaching. Ik werk altijd vanuit mijn heart & soul.

Leuk je te ontmoeten! Hi, ik ben Irmgard. Omdat ik al een tijdje met mezelf onderweg en nog lang niet uitgeleerd ben, heb ik naast mijn mooi ontwikkelde intuïtieve voelspriet door het leven heel wat ervaringen, kennis en wijsheid vergaard. Ben beslist geen nitwit of betweter die jou gaat vertellen hoe jij het moet doen. Alle antwoorden liggen namelijk in jezelf. In jouw soul. Je mag alleen ontdekken hoe jij jezelf, je ziel en levensdoel (verder) kan (leren) omarmen. Luisteren en voelen naar wat jij nodig hebt. Waar je blij van wordt.

Positiviteit doet leven, doet sparklen en maakt gelukkig. Zelf ben ik altijd op zoek naar het positieve. Want positiviteit kent geen tijd, het leven kan altijd leuker en ware happiness die draag je met je mee. In je soul. Het is de kunst om daar bij te komen en soms heb je iemand nodig die je daarbij helpt. Als intuïtieve verbinder, mediamieke schakel & (spiritueel) levenscoach ben ik wellicht diegene die je verder mag brengen op jouw (soul)pad. Want de verzachting begint en ligt in jouzelf, in de stappen die je zet en het pad wat jij bewandelt.


SOUL LIBERATIONS: Ik ben niet dé weg. Enkel het tijdelijke middel dan wel tool. Ik zal je dus niet zeggen hóe je het moet doen. De weg naar zelf is een uniek pad en het enige wat ik kan doen, is je een handreiking bieden, uitleggen hoe het werkt en wat er mogelijk, vanuit het ongeziene, tegen je gezegd mag worden. Alles staat niet op zichzelf en zelfs een moment mag in beweging zijn. We zijn allemaal onderweg. Jij ook. Naar verbinding. Met jezelf. Met anderen.

Je hoeft het niet alleen te doen. We zijn hier niet om eenzaam te ‘struggelen‘ maar elkaar te helpen. In de verbintenis met jezelf, van zelf-zijn naar algeheel (universeel) zijn. Wij zijn. Altijd. Verbonden. Met alles wat (rondom ons heen) is.

De weg? Een verbintenis met jezelf in liefdevolle vriendelijkheid & zachtheid scheppen. Dat is de manier. Van binnen naar buiten. Spannend? Jazeker! Maar niets is zo mooi als jij weet wie je bent, thuis voelt in jezelf en jij okay bent met zelf. Je vrij voelt in wie jij in essentie bent, wat je de ander mag geven en mindlessly free bent in het lopen van je soul paadje… Op naar een gelukkig(er), liefdevol, vriendelijk(er) leven en dat begint in de luister naar zelf, het volgen van je gevoel en in datgene waar jij blij van wordt…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!