Omdat mijn ziel me constant vooruit duwt in zijn groeiende welzijn, potentieel, voorziene middelen en pad, word ik door een enorme passie gedreven. Een passie die creëert, die (universele) woorden ontvangt en manieren vindt om ze uit te drukken in meerdere ideeën, vormen en mogelijkheden.

De creaties staan ​​allemaal op zichzelf en elke keer word ik door mijn intuïtieve inbreng, de universaliteit van mijn wezen en het vermogen om de (creatieve) energie van het universum te gebruiken geleid. Dit maakt me een echte workaholic. Gedreven worden door uniciteit, mijn ziel, maakt me dus ongelooflijk productief. Om anderen te dienen, te geven en aan te raken in hun unieke (ziels) zijn & originele instellingen. Om hen te helpen verbinding te maken met zichzelf, om heel te worden en af te stemmen met hun innerlijke wezen. Mensen begeleiden hun ziel, zielsgeluk en wat ze uitdragen te vinden en dat soulfulness een manier van leven zou kunnen zijn.

Soul creating betekent alleen dat de ziel door de universaliteit van haar instellingen wordt gedreven om haar innerlijke rijkdom naar de wereld uit te breiden. Om zijn potentieel te tonen. Anderen van soul to soul te raken. Dat is de belangrijkste reden om in je ‘soulicity’ te stijgen en anderen een sprankeling, een glimp, een vleugje van je verhelderende, liefdevolle licht te geven. Om de wereld op te fleuren door jouw innerlijke wereld. En dat is precies waarom ik doe wat ik doe. Dit leidde (tot nu toe) tot:

MY HAPPY SOUL
MY HAPPY SOUL ART
HAPPIFY YOUR LIFE PUBLISHERS
SOUL LIBERATIONS
SOULOLOGY THE TEACHING

Laat je bereiken, raken en misschien ‘betoveren’ door mijn zielscreaties…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!