Climax van licht – Energetische update

De zuivering, die gaande is, houdt nog even aan. Het is alles zuiverende energie die over ons komt en alles wat het licht niet kan verdragen aan de oppervlakte zal brengen. De zuivering zit met name in onszelf en in de dynamiek en systemen die ons al zo lang in stand houden.

Het is een kunst deze zuivering(en) te omarmen en datgene gezuiverd te laten worden dat alles, werkelijk alles, naar het licht wordt getrokken. Verhullen, wegstoppen, verdoezelen… het kan een bepaald patroon zijn, wat door generaties en generaties wordt overgeërfd en zodanig in een familiedynamiek zit ingebed dat het moment nu daar is om deze ‘onderwater patronen’ te gaan doorbreken.

Dit vergt moed, zeker vergt dit moed maar ook inzet. Een dappere ziel is een ziel die geen uitdaging schuwt en datgene procest wat geprocest mag worden. Soms is het een eenzame strijd, sta jij daar in je ‘zwarte schaap outfit’ tegen het koppige hek van weleer aan te duwen. Klaar om het omver te werpen. Dit, jij strijder in het licht, kost jou gram maar weet dat hetzelfde licht wat jou drijft, jouw innerlijke licht, empowered wordt door het grote licht: het alomvattende licht. Vanuit de bron gevoed.

Je doet het uiteindelijk voor het grotere geheel maar dat wil niet zeggen dat jij niet zelf gebaat bent met die heilige huisjes, stramme hekjes die jij omver werpt waardoor datgene wat eronder lag, wat tegengeworpen werd, omver geduwd wordt. Opgeschoond wordt voor dat grotere geheel. Zodat er meer licht kan intreden waardoor uiteindelijk meer licht werkzaam is. Licht voedt licht. Licht voedt zuivering.

Zuivering dus. Eerst bij jou vanbinnen dat jouw ziel in het reine komt met zichzelf, opgeschoond van alles wat jouw licht verduisterde. Je bent klaar om te gaan springen, te gaan duwen tegen die heilige huisjes, hekjes en kruip maar onder die dikke lagen van schone schijn uit… jij strijder voor het licht, jij doorziet toch alles. Dwars erdoor heen tot in de kern.

Ben niet bang om te falen. Ben niet bang voor wat je teweegbrengt. Karmische patronen, systemen en dynamiek mogen doorbroken worden als deze jou en jouw naasten (en uiteindelijk dat grotere geheel) belemmeren om in de profetie, in het licht, hun missie en hun eigen essentiële zijn te springen. Weet dat jij gesteund wordt door de universele energieën en als de magic jouw eigen licht raakt de universele overvloed groot zal zijn.

Omdat de zuivering van zulk energetisch universeel belang is, wordt nu zowat alles wat naar het licht mag, op de spits gedreven. Alsof we massaal naar een climax geleid worden. De climax van licht, de climax van zuivering, de climax van essentiële omverwerping van al datgene wat het (dag)licht niet kan verdragen.

Jij bent onderweg, wij zijn allemaal onderweg. Zodra het licht zijn intrede zal doen, mag jij jouw ‘zwarte schaapstuniek’ verruilen voor eentje die niets verhullend is. Want jij bent blanco, gezuiverd in het geheel, voor de grotere context van alles en jij bent klaar voor een nieuw begin.

Na de sprong in zelf, na de omverwerping van al datgene wat rondom jou heen niet zuiver is, ben jij na jouw interne reiniging, de familiale karmische reiniging toe aan het toeleven naar jouw profetie: de zielsmissie waarvoor jij hier bent. Alles is in voorbereiding. De zuivering is gaande. Houd nog vol, lieve zielen, wij hoeden ‘onze zwarte schaapjes’ met name met zorg. Je bent er bijna.

De sprong in zelf is zowat op zijn einde, de zuivering, die golfbeweging die jij in jouw systemen hebt veroorzaakt, vinden zijn energetische trillingsweg verder. Jij bent… er bijna. De complementaire zielsomarming is een feit dat klaar ligt. Voor het nu wordt jij gedragen en omarmd door het universum. Dat mag je voelen, weten en ervaren…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!