De intuïtie als tool

Voelen is bij mij het toverwoord waarnaar ik handel. Een sterk innerlijk weten, voelen en zien, maakt de intuïtie een tool om als leidraad te nemen. In mijn dagelijks leven volg ik zoveel mogelijk mijn intuïtieve ingevingen.

Dit lukt uiteraard niet altijd. Het leven is het leven en soms spring je zo vanuit je gevoel weer die mind in. Komt daar de angst, de twijfel en disbalans weer aanzetten. Maar goed, we zijn allemaal maar ‘slechts mens’ en we zitten op de aardse school. We zijn hier namelijk om te leren. Leren op ons pad. Er is in dit leerproces geen ‘goed of fout’ maar het zijn leerlessen, leermomenten, waar het universum geen menselijk waardeoordeel op plakt.

Twijfel is een ‘nasty thing‘ zeker als het uit je mind komt opzetten. Wie twijfelt vanuit zijn kopke, verliest de intuïtieve input. Het is daarom altijd van belang, hoe moeilijk dat ook is en mag zijn, dat je terug naar jouw essentie gaat en voelt wat dáár leeft.

Ben niet bang om je gevoel te volgen. Het vergt zeker wat oefening om (te durven) te gaan vertrouwen op jouw intuïtie. Weet, dat het universum je continu bevestiging geeft zodra jij je heart & soul gaat volgen en naar deze innerlijke stem gaat luisteren. Wat niet anders is dan jouw intuïtie.

Zorg dat je afstemming met jouw inner voice vindt en behoudt en vanuit deze verbinding met jezelf voelt of gaat voelen. Vanuit de prachtige connectie die jij met je hart en ziel hebt gelegd en dat je de mind verder geen ruimte in deze geeft.

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!