Zielsvrij… maakt eindeloos blij

In de ontgoocheling van mezelf, in de wirwar van zijn heb ik mezelf als mijn eigen Houdini kunnen bevrijden van het stigma van de mind. De allesbepalende, naargeestige mind die mij al zo lang gevangen hield in een cel van zijn, in een gevangenis van de limiteringen en in de boeien geslagen door het leven wat het naleven van het ego inhield.

Ik ben bevrijd van mijn eigen gedachten, van mijn eigen tekortkomingen, van mijn eigen pijn van zijn. Ik ben pas ik als ik vrij kan bewegen, vrij kan kiezen en open ben op mijn pad en in mijn zijn.

Ik… ik ben klaar om te gaan vliegen, het stigma van weleer achterlatend en geenszins van plan mij immer nog zo te laten bedoezelen, te laten klein houden, onderworpen aan de dogma’s, aan de beperkingen die de geest mij oplegde. Ik ben vrij… zielsvrij*. En zielsvrij maakt eindeloos blij…

Liefs, Irmgard

*zielsvrij: bevrijd in mijn ziel, zielszaligheden en zielszijn

error: Content is protected !!