Ik dans op mijn eigen ster

Zes jaar geleden schreef ik onderstaande woorden. Nadat ik mijn heart & soul ben gaan volgen, ben ik uit mijn comfortzone gestapt. In de jaren die erop volgden, heb ik veel gereisd, cursussen en workshops op het gebied van mediumschap en intuïtieve ontwikkeling gevolgd. In binnen- en buitenland.

Het was een weg met pijn, afwijzing, vallen, opstaan en maar weer doorgaan. Ook met mooie ontmoetingen, vreugde en enorme innerlijke groei. Alles met ontzettend veel hulp van het universum, mijn Spirit team: gidsen, helpers en healers.

Diepe zielsverbindingen heb ik mogen ontmoeten, soul family in de armen gesloten, mensen ook weer los mogen laten en inmiddels ben ik okay met mijn authentieke, essentiële zelf.

Ondertussen leef ik samen met mijn soulmate. En er zit nog meer verdieping aan te komen. Dat voel ik en weet ik. Wie had dat ooit kunnen bedenken? Ik niet. Daarom volg ik mijn weg met mijn gevoel. Geleid door mijn intuïtie, als stem van the heart & soul.

Ik vertel mijn eigen story, loop een uniek pad, dans op ‘my own star’. Het zal nooit om de bestemming gaan maar om de evolutie van de ziel: de weg die je bewandeld. Ik ben onderweg. Volg de flow in het moment nu. Het meest krachtige moment van zijn…🙏


3 juli, 2017

Er gaat een nieuwe wind in mijn leven waaien
Eentje die mij meer inspiratie zal geven
Mij meer zal voeden dan mijn huidige situatie

Er gaat een bezem door alles wat materie heet
Ik ben al begonnen
Het verruimde al meteen mijn geest, mood en blik

Er gaat een ommekeer komen
Dit besef, weet en voel ik al geruime tijd
Nu zit mijn rugzak nog vol, maar die gaat leger worden

Er is zo veel gepasseerd
Mijn bordje zit afgeladen vol. Mijn geest ook
Aan het einde van de tunnel, daar ben ik van overtuigd, is er licht

Er zit angst. Angst voor het onbekende. Voor verandering
Niet wetende waar ik heen zal gaan. Het is thans ‘horizon-loos’
Intuïtief voel ik aan that all I need is mijn kracht. En rust

Er was hoop. Ik had het graag anders gewild
Het is geen keuze meer. Het is duidelijk
We zijn elkaar, tijdens onze heftige rollercoaster rit, kwijtgeraakt

Ik voel dat ik mijn hart zal gaan volgen
Oude patronen zullen doorbroken gaan worden
Eerst zullen spullen worden losgelaten, later meer

Diep van binnen ben ik onzeker
Is dit wat ik echt wil? Mijn hart zegt van Yes. Het verstand zegt Nope
Het is tijd dat ik voor mezelf ga staan. Voor mezelf ga kiezen

Het is genoeg geweest. Ik ben er ook nog
Al schrijvend zoek ik mijn weg. Volg ik mijn hart
Optimistisch zoals ik ben: het komt goed

Volg je hart groetjes, Irmgard

error: Content is protected !!