Morning soul talk

Tijdens mijn meditatie zag ik vandaag iets wat ik nog niet eerder heb gezien. Omdat het universum magisch is, verbaast me niets meer. En ik vroeg me af…

Waarom zijn wij als mensen stoffelijk? Het antwoord kwam direct.
Omdat jullie als mensen wilden evolueren in deze dimensie.

Waarom zijn wij de enige in onze soort? Ik zie en hoor veel wat onstoffelijk is en dit leek me een logische vervolgvraag.
Omdat jullie achter zijn. Hier werd mijn brein op wakker omdat ik net uit bed was en vroeg:

Waaróm denken we dan dat we het zijn? Deze vraag houdt me al geruime tijd bezig…
Dat doet het ego. Voor mij niks nieuws want tsja dat ego… been there, lived it and flushed it.

Zoals altijd werkt het voor mij het beste als ik doe alsof ik niks ervan weet. Dan krijg je veel universele uitleg en daar kan ik wel wat mee. Dus duh…
Waarom doet het ego dat?
Omdat het nergens anders op kan terugvallen.

Maar we hebben toch een keuze als mens tussen het ego volgen of de ziel volgen?
Er is geen middenweg. Jullie mensen houden veel te veel vast aan het ego en dat is geen universele waarachtigheid. Zodra je voor je ziel kiest, voel je dat. Maar voelen is angstig. Geeft geen zekerheid. Alleen valse zekerheid. Daarom hangen jullie het ego aan.

Hoe zouden we dat kunnen veranderen?
Door te durven kiezen, voor je zielenzelf te gaan staan en van daaruit te leven. Wij hangen zielenevolutie aan en geen ego evolutie.

Zielenevolutie dus. En geen ego evolutie. We zijn dus kennelijk niet allemaal op de juiste weg?
Dat kan je wel zeggen. Iedereen hangt zijn eigen waarheid aan en omdat jullie mens zijn worden jullie geleid door jullie persoonlijkheid. Met al wat deze mee heeft gemaakt, zijn pijnen, zijn angsten, zijn verdriet. Dat mag eerst overboord voordat je überhaupt kennis kan maken met je eigen ziel. Voor velen is dat nog een lange weg te gaan.

Wat kan ik daaraan doen? Ik volg mijn eigen zielenpaadje and that’s it.
Jij kunt mensen gewaar maken, gaan maken van het feit dat ze een ziel hebben en hier uitleg over geven, boeken over schrijven en lezingen door over te gaan geven. Daarom hebben we dat soul book aan je ‘gedicteerd’. Om het verder te brengen in de ether, in de aardse contreien en alles wat nog meer zij. Jij weet je pad, velen zijn ermee bezig in deze transformerende tijd, en velen zullen nog volgen. Het is de tijd van de zielsopenbaringen. Zielsevolutie staat hoog op de universele agenda en we zullen er alles aan doen om het ego uit te bannen. Wordt vervolgd.

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!