Kracht van positief denken

De kracht van positief denken begint in jezelf. Het leven gaat niet altijd over rozenblaadjes en we kunnen allemaal ons eigen verhaal vertellen (en schrijven) maar de kunst van het leven is dat je de ‘aan knop’ bij jezelf vindt om ook daadwerkelijk positief te zijn en te blijven.

Néé, natuurlijk gaat dat niet elke dag. Kom op zeg. Het gaat op en neer maar als je jouw positiviteit uit die ienimini dingen weet te halen en je mind daar echt op traint (en blijvend op zet) dan heeft uiteindelijk negativiteit geen voedingsbodem meer in die mind van jou.

Stel dat we dat allemaal deden en de positiviteit die we genereren omzetten in visualisaties. Kracht in energie uitzetten en focussen op datgene wat we positief willen bewerkstelligen. Vergeet nooit hoe krachtig positieve energie is en zeker als we steeds meer, in ons menszijn, dat zouden integreren in ons dagelijkse bestaan.

Wat zou de wereld er dan anders uitzien. Althans dat voorzie ik dan. Maar goed, zover is het nog niet. En alles begint met de stap(pen) die je zelf zet.

Liefs, Irmgard🌟

error: Content is protected !!