Voelen als een daad van zelf-liefde

(Tekst is vertaald uit het Engels)

Eindelijk bereikte ik mijn eindpunt van zijn met het aantal pagina’s en groepen dat ik op Facebook wilde hebben. Ik heb deze hoeveelheid afgelopen weken laten krimpen van elf pagina’s (!) en vier groepen naar slechts vier pagina’s één groep en het voelt opmerkelijk goed. Als een echte weggeef-dienende ziel heb ik meer dan zes jaar lang alle universele woorden, influisteringen en channelingen in de etherische sfeer van het internet gelanceerd. Op mijn pagina’s en websites.

Het verteerde me echt, het putte me uit en in feite werkte ik soms tussen de zeven en dertien uur per dag om alles te vullen wat er door mijn ziel was ontsproten. In de definitieve onthulling voelde ik dat ik zo niet meer verder kon en dat ik voor mijn wezen moest zorgen om in beweging te blijven.

Als een daad van eigenliefde mag ik me concentreren op wat echt belangrijk is om me op de been te houden. Dus wat overblijft is ook voorzien en terwijl ik toegewijd het pad van de ziel bewandel, heb ik meer kwaliteit in het leven nodig dan de kwantiteit van mijn ontkieming. In deze zelfbevrijding heb ik gewoon het gevoel dat in het proces van het leren kennen van mijn ware zelf ook het uiterst goed voor mezelf zorgen is. Nu wordt er tijd gegeven om authentiek naar binnen te gaan en in de rest wat komen gaat, kan ik me focussen op de goodies, de richting die het beste bij mij past om mijn hoogste potentieel te leven.

Terwijl ik vooruit ga op het opeenvolgende unieke pad van het bezielde zelf en dit is niet, en zal nooit een pad zijn dat gericht is op de overheersende middelen van de geest, maar eerder een geprofeteerd pad gebaseerd op de intuïtieve influisteringen van de universele combinerende energieën.

De eindbestemming staat niet op het spel en is en zal nooit een belangrijke kwestie op mijn pad zijn. Het gaat over de route, de reis naar de meest duurzame en bijdragende mij in de universele bijeenkomsten. Aangezien elke druppel telt, delen we allemaal de liefde en het licht op onze verbazingwekkende specifieke en unieke wijze, er is geen singulariteit op zichzelf, aangezien we allemaal gecombineerd en verweven zijn in onze processen en in ons bestaan met andere zielen. In dit verband ligt ook de bijdrage en het uiteindelijke pad zal niet gelijk zijn daar we van ziel tot ziel verschillen door onze uniciteit.

Deze laatste stap, het verkleinen van de pagina’s en de groepen op Facebook, is in feite een nieuw begin. Om ruimte te maken om andere dingen (wat past bij mijn ziel, mijn pad en wezen) binnen te laten komen. Op de hoogst voorzienbare middelen en manieren. Dit uitdijen zal mij zeker niet op een dwaalspoor brengen zoals de geest dat wel doet. Het leidt me in feite naar wat voorzien is op basis van dat universele plan en contract van mij. De blauwdruk van mijn wezen.

Mijn leads zijn er en ik zal mezelf alleen inzetten voor wat het beste is voor mijn zielenzelf. Ik vraag mezelf constant af: vind ik dit leuk om te doen? Houd ik van wat ik produceer, schrijf en creëer? Maar dit is mijn almachtige norm om naar te leven, het zou ook de jouwe kunnen zijn. Door te gaan voelen wat jou van binnenuit laat stralen, sprankelen en schijnen. Op zielsniveau. Dit is zo belangrijk.

Zielsleven begint allemaal met beginnen te voelen en dit is misschien wel je belangrijkste input in je leven. De intuïtie is een geweldig universeel hulpmiddel om naar te leven en alleen wanneer je in staat bent om deze zeer bekrachtigde universele leads te leven, zou je niet alleen je authentieke zelf kunnen ontdekken, maar ook je essentie om naar te leven, je hoogste potentieel en alles wat je drijft in de welvaart van de ziel.

Meer hierover in het (Engelse) Soul boek dat ik momenteel aan het redigeren ben en dat in juni als E-book gelanceerd zal worden. Dit E-book zal te koop zijn op mijn Happify your life Publishers website en ook op Facebook. Aangezien dit verhaal zoveel mogelijk zielen mag bereiken, zal het voor iedereen voor een eerlijke prijs beschikbaar zijn.

Voor nu wens ik je het beste. Zielsbeste bedoel ik en waar je ook door wordt gedreven in het leven, zorg ervoor dat het altijd in de kern van het zijn wordt gevoeld. Je afvragen en je afvragen ‘word ik hier (nog) blij van…?

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!