Jouw prismatische kleuren van de ziel

In de singulariteit van het leven heb je eigenlijk maar één doel. Dat doel ben jezelf. Velen onder ons leggen de focus, om verschillende redenen, buiten zichzelf. De synopsis van je bestaan is er eentje die je zelf mag schrijven. Vanuit de focus op jezelf dus. Je bent niet geboren om een leven lang jezelf te voegen, te onderwerpen en te richten op een ander. Jij bent beslist géén kameleon. Jij draagt je eigen kleuren en niet die van de ander. Je draagt namelijk de kleuren van je ziel.

De kleuren van je ziel, de regenboog van de universele diversiteit die zich als een prisma verankerd heeft in de energetische existentie van je ziel, is jouw zielszaligheid. Dat zou jouw focus mogen hebben en behouden. Je bent niet hier om je aan anderen te onderwerpen, te verschuilen of aan de zijkant van je eigen energetische bestaan, jouw unieke ruimte, te staan.

You matter! Jij telt. Maar dan mag je wel jezelf gaan zien. Je eigen ruimte gaan pakken, in gaan nemen en hierin jezelf gaan dragen. Omarmen doch ook liefhebben. In de reflectie van anderen zal je jezelf wellicht ook zien maar in de eigenheid van jouw innerlijke zijn zal je jezelf echt kunnen vinden. Dit kan een intens proces zijn en daarin zal het universum jou niet sparen. Niet schuwen. Jouw unieke zijn mag namelijk in zijn totaliteit ontrafeld worden.

Het universum is niet van de separatie maar jouw uniciteit, jouw authenticiteit staat desalniettemin voorop. Jij bent waardig. Je wordt gezien. Op het moment dat jij wakker geschud wordt in de reflectie van jezelf zal je datzelfde zelf in ogenschouw mogen gaan nemen. Je bent niet een onderwerping van anderen, een grillige kameleon die in de schittering van anderen zich aanpast. Nee, echt waar. Jij hebt een eigen schittering, een gouden gloed die jij in je draagt. Jouw gouden zon.

Zolang je louter en alleen maar op anderen of de ander blijft focussen, ga je voorbij aan jouw authenticiteit waarin jouw essentialiteit niet tot bloei en tot eigen schittering zal komen. Jij bent een schitterende bloem die, als het moment daar is, op ontluiken staat. Een diamant die ogenschijnlijk gepolariseerd wordt door zijn eigen licht en een dusdanige schittering, iridescentie in zich draagt, dat deze de potentie heeft anderen in het licht te zetten.

Maar eerst is het tijd om je eigen licht te zien en de ruimte, de energetische spot, je aura veld daarmee te vullen. Pas dan kan jij in staat zijn zo vrijgevig zijn om anderen met jouw duizelingwekkend mooie licht te raken en met jouw zonneschijn wie en wat dan ook te doen verlichten. Jij bent gemaakt als een eigenzinnig, uniek, authentieke bloem die de potentie in zich draagt jezelf in jouw eigen licht te zetten. De aan/uit knop heb je zelf in jouw bezit en het moment dat het universele goed zich met jou gaat bemoeien, zal je steeds meer bekend gemaakt worden hoe je deze on/off switch kan gebruiken.

Self-love is essentieel. Hoe kan je jezelf in het licht zetten zonder zelf-liefde te hebben? Niet dus. Alles begint met acceptatie van zelf. Zelf-acceptatie is een cruciaal onderdeel van jouw terug naar de essentie- proces. Overgave ook. Geef je maar over aan wat je toekomt. Tegen de stroom in ploeteren is namelijk  moeilijk zwemmen en zodra je mee meandert met de universele wil, het universele pad wat voor jou is weggelegd en in totaal vertrouwen hiervoor gaat, zal je merken, ervaren, voelen dat het beslist geen sinecure is een soul paadje te volgen maar dat het zeker makkelijker gaat. Het zal je leven (wat) vereenvoudigen.

Je kont tegen de spreekwoordelijke krib gooien doet vertragen. Jazeker. Je kop in het zand steken ook. Nee, je bent beslist geen kameleon doch ook geen struisvogel. Jezelf en jouw processen geen aandacht en/of credit geven is vragen om vertroebeling. In ieder geval in je leven. Laat je mind maar achterwege want die heeft geen enkele sjoege van zielsprocessen en het moment dat jij on board stapt van the universal wheel of fortune beginnend met de immense emotionele roller coaster is jouw geleidehond jouw fantastische ziel. Spoel die dictatoriale mind voor zolang het kan maar door het toilet want daar heb je even helemaal niets aan. Als je er überhaupt al wat aan hebt.

Het leven is niet wat jij uitzet met die kop van je. Het leven mag datgene zijn wat je uitzendt met jouw hart en die fantastische ziel van je. You are a soul. Beyond anything a humanly soul. Die mind mag er een beetje bijhangen, zich achter de ziel scharen zo niet dan flush it or squeeze it zoals gezegd. Jíj bent belangrijk. Jouw zielszijn. Dat betekent overgave aan the soul. Die fantastische energetische bulb die jou draagt, die jij in je draagt en welke de existentiële waarheid van jezelf is.

Je bent dus absoluut no chameleon, noch een struisvogeltje maar zeker ook géén windhond. Wie zegt jou dat je snel door je processen moet gaan? Jij wilt dit, jij wilt dat. Vaak ingegeven door… you guess who… die mind van je. Die heeft gewoon niets te willen zodra jij je onderdeel hebt gemaakt en in the ride of your life bent gestapt. In the universal wheel of fortune. Tuurlijk is dat een cakewalk… Had je anders verwacht dan? Ze hebben je nooit een rozentuin beloofd weet dat wel. En als jij gelooft in ‘het paradijs op aarde’ dan zou ik maar snel beginnen om met jezelf in het reine te komen door die ziel van je te onthalen als the VIP of your life en deze met alle egards te behandelen die je maar in huis hebt. Ben een superhost met jouw lichamelijke Airbnb.

Je creëert namelijk je eigen paradise. Yep, that is so true. Ik kan dat alleen maar beamen. Been there, lived it, still do… je bent het product van je eigen creatie. Geloof het of niet. Dat is aan jou. Wat je uitzendt, leeft met je hart, komt naar je toe. Mooi toch. Geef jezelf liefde en liefde is met je. Zaai met liefde en de liefde komt ook linea directa naar je toe. Life… is eigenlijk zo simpel. Geloof het of niet maar karma, de charme van karma, is ook iets wat je zelf in de hand hebt. Goed, maar eerst op naar de essentie dus.  De focus op jezelf leggen…

Wordt vast vervolgd…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!