Het innerlijk authentieke geluk vinden

Het overvloedige geloof van de mensheid is dat we gelukkig moeten zijn, gelukkig moeten blijven en onze normen moeten stellen aan geluk en gelukkige (levens)vervulling. Het is altijd goed om je geest, ziel en lichaam op geluk te richten. In de positieve gedachten kan de manifestatie, de bevrediging en de overvloedige universele waterval je koesteren en bedekken met de eeuwige gelukzaligheid van zijn liefdevolle licht en zijn verlichtende liefde.

Goed, zou je nu denken, maar de bittere zoetheid van het leven zelf, het pad van de ziel en zijn meegaandheid – het kruipen en vooruit stappen en achteruit stappen in die almachtige universele achtbaan – kan zo diep treffen, raken of ervaren worden dat het oogverblindend is. Hoogten en pieken worden afgewisseld en beleefd door ultieme neergang, retrogrades en ongelooflijke diepten van zijn dat de existentiële waarheid is om de balans te vinden tussen die volslagen zijnstoestanden.

Leermomenten en lessen komen en gaan en in de duizeling makende mix van deze verdiepende momenten en verhoogde overtuigingen, verheffende energetische trillingstoestanden en verder ontwaken in het bewustzijn… is het hard werken.

Erg zware interne en externe arbeid. Processen komen en gaan en ik kan niet voorspellen dat er alleen maar geluk, liefde en licht in het leven is zoals ik dat de afgelopen negen jaar zelf heb ervaren. Deze jaren waren de meest fascinerende, vermenigvuldigde, diepste periodes van mijn leven. Allemaal universeel geleid en begeleid. In de meest onthullende tijden van allemaal is er één ding dat ik toegewijd heb geleerd dat ik oké ben zoals ik ben. Verzachtte mijn innerlijke verharde hart met liefde, eigenliefde en mededogen en ik realiseer (lees voel) gewoon dat ik alleen mezelf kan zijn als ik leef conform dit authentieke, betekenisvolle en verbindende zelf.

Wat je ziet, is wat je krijgt en dat is wat ik anderen kan bieden, de wereld en alles en iedereen die wat/wie bijdraagt aan mijn innerlijke en uiterlijke wereld. Om eerlijk te zijn; niet alles is euforisch, vol geluk als je het pad van de ziel gaat bewandelen. Ik heb in mijn hele leven nog nooit zo hard gewerkt om kennis te maken met het op essentie gebaseerde en gewortelde authentieke zelf. Het is geen sinecure om je ziel te leven, zoals ik leef en mijn ziel volg, het is een verdieping naar (ont)waken. Een bewust bijdragend, niet te stoppen proces van verbondenheid met de bron van het zelf. Om de verwondering, de verbazing in het leven terug te krijgen. In puurheid. Met hart en ziel.

Er is geen enkele diepgaande meting. Ik bewandel mijn eigen unieke pad en jij bewandelt (of staat op het punt te bewandelen) het jouwe. Het universum belooft geen paradijzen, strekt zich niet uit tot gemak of overvloed. De beweging is van jou en het enige paradijs dat er zal zijn en zal worden getoond, is je innerlijke Hof van Eden. Om te ontdekken, te ontvouwen en op te stijgen in jouw ultieme euforische manier van zijn: zielsgroei. Het enige paradijs dat je kunt vormen, is die authentieke, op de ziel gebaseerde bondgenoot. De alliantie die je aangaat om je leven te vervullen met zielspassie, zielsliefde en zielsverbintenis in de beste potentiële jij.

Het almachtig goed verkondigt geen standaard geluk. Alleen wanneer je zelf thuiskomt, in de essentie van je wezen, zul je de volledige bijdragende beoordeling van je ontdekking voelen, begrijpen en beleven. En dit… zou je (na al dat harde interne werk) dat gelukkige gevoel kunnen geven waar je altijd naar op zoek was, waar je altijd al (naar) wilde (leven). Omdat niets jouw wezen zo kan verlichten en upliften als de transformatie die je hebt gemaakt, de transferische verbinding die je hebt bereikt met het op de bron gebaseerde zelf en de puurheid, de gelukkige puurheid die je gaat voelen wanneer alles is geprocest.

Aangezien dit het nooit eindigende verhaal van de evolutie van de ziel is, gaat de rit maar door totdat je de eeuwige verlichting van het zijn hebt bereikt. Aangezien dit een lange reis is, die zielenreis van jou, kun je maar beter in het nu blijven en de prestaties voelen die je hebt gemaakt, gaat maken of die je van plan bent te maken op die goddelijke timing, universele goddelijke timing, van jou. Voel en leef het leven van elk moment. Moment voor moment.

Ik ben nu in orde, prima in mijn standaardisatie en ik ben bereid om uit te breiden in mijn zielsreis. Dit is niet aan mij. Alles wat ik zoek, zal niet gevonden worden. Alles wat ik wens, zal niet tevoorschijn komen. In de reikwijdte naar het universum is mijn wil nada en alleen als ik het met hart en ziel wens, zal alles worden geleverd wat ik nodig heb in het oog van het goddelijke.

Het is niet mijn persoonlijke zielsreis… het is er één van het grotere goed. Als druppel van het universele almachtige goed en dat vind ik prima. Ik ben maar een druppel. Om mijn universeel geleide teksten, korte zinnen, online artikelen, citaten en ook tekeningen in de etherische sfeer laten vallen. Het echte blije gevoel zit nu van binnen. Het moeten doen wordt vervangen door het gevoel bij te dragen wanneer ik maar wil, met wie ik wil en de frequentie is niet dwingend. Niet eens lager, hoger, beter of te meten. Het is van mij. Volledig authentiek, op de ziel gebaseerd, de mijne … Alles wat ik met hart en ziel uitzend, is uniek en dat is mijn gelukkige standaardisatie van zijn…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!