Wanneer intuïtie je de weg wijst

Vertaald uit mijn Engelse channeling van 18 augustus 2022.

Intuïtie is een leraar, een superkracht. Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de intuïtie, bekend als de stille stem van je hart en ziel, zal je verrast zijn wat het leven te bieden heeft als je eenmaal begint te luisteren. Naar zijn gefluister, naar zijn oproepen, naar zijn herinneringen. Van je geliefde ziel.

Het is geen wonder dat je intuïtie zeker de weg weet, aangezien je ziel rechtstreeks haar aanwijzingen kiest uit de universele stroom, de energetische manieren, om in het universum te communiceren. Geen woorden nodig, alleen stilte, energie en met name de verbinding tussen je hart, ziel en geest.

Je menselijke zelf is voorgeprogrammeerd op zijn menselijke reis, ‘de stoffige wegen’, om zijn oorspronkelijke staat van zijn te herinneren. Je ziel kwam uit de sterren, ontsproten uit de bron van Al(l) en heeft sterrenenergie in zijn DNA. Het is zo verbonden met het universum dat het kan communiceren in stromen van liefde, in de stromen van licht van datzelfde universum.

Je ziel is voorzien van twee immense energetische pilaren: de liefde in haar kern en het licht in haar energetische ‘buik’. Eenmaal herinnerd aan zijn oorspronkelijke instellingen, sommigen van jullie noemen het ontwaken, zal het opnieuw verbonden worden met zijn oorsprong. Deze verbinding, de band die er altijd was vanaf het begin, het moment dat je voet zette op deze planeet, je dimensionale gronden, had je deze diepe verbinding al. Energetische binding, koord, lijn.

Deze verbinding kan enige tijd verloren zijn gegaan, omdat de menselijke soort door hun geest, ego en gedachten worden gedreven om die grip te krijgen, uitdrukking te geven aan of dat leven van jou te dicteren. Je kunt je voorstellen dat dit niet helemaal in overeenstemming is met de universele wil en daarom zal het universum alles doen, wanneer het exacte (goddelijke) moment is gekomen om je in zijn ontwakingsmodus te lanceren. Alles om te herinneren, om verbinding te maken met wie je in wezen bent.

Dit gaat gelijk op met de introductie van je intuïtie. Op het moment dat je begint te voelen, in stilte luistert naar wat je diep van binnen voelt, zou je verbijsterd kunnen worden door de verwondering over wat er binnenin zit. Het wordt de ziel met zijn intuïtie genoemd. Er is niets zo diepgaand om opnieuw verbonden te zijn met je zielen zelf en zijn stem.

Als je eenmaal grip hebt op je ego en het je lukt om je ziel en haar behoeften voorop te stellen, ga je dagelijks voelen en horen wat je ziel je wil vertellen. Integreren in je leven. De intuïtie zou je misschien kunnen bevrijden van die mind leiding die je vroeger waarschijnlijk had.

Er is geen twijfel meer dat de intuïtie je zal leiden naar het welvarende plan wat je ziel wil dat je uitvoert, leeft en het meest van al: het omarmt. Omdat je door de omhelzing van je ziel je precies zoals gepland volgens je universele plan en misschien ook contract zal worden geleid.

Intuïtie is niets meer en niets minder dan dat je je hart volgt. Als je hart je iets vertelt, kan je beter beginnen te luisteren. Het kan je leiden naar de meest magische, onverwachte en mooie wegen naar de profetie van je eigen pad, leven en potentieel. Dat zou toch geweldig mogen zijn, toch!?!

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!