Global soul healing

Healing betekent dat je op het punt staat je ziel te reinigen, te ontdoen, te zuiveren van al haar lasten, haar wonden uit het verleden. Van dit leven of vorige levens.

Niets is nu zo zinloos dat je ​​de pijnen uit het verleden, die je vertragen op je evolutionaire pad, meeneemt. Het voorziene pad van evolutie. Het pad van transformatie. Naar de lichtgevende bedoeling van je geliefde ziel. De transcendentale verheffing van je menselijk energetische bron in de ontmoetingen, de aarding van het universum.

Het gaat allemaal om Het (grote) plan van liefde: het almachtige plan wat er om ons heen is, om zijn liefde te verspreiden en zijn hulp om jullie zielen te laten groeien in hun geprofeteerde middelen. Er is niets zo diepgaand en zo toegewijd aan je leven dat je jouw ziel in staat stelt om zichzelf te verheffen tot haar essentiële middelen en te groeien in haar welvarende talenten, geprofeteerde potentieel en haar eigen licht. In zijn eigen liefde.

Verheldering, healing van je ziel kan enorm bijdragen aan je transformatieve groei en zodra je het universum toelaat, in de overgave aan de magie, zullen magische processen plaatsvinden. Allemaal namens je ziel, het beoogde pad en de heldere betekenis van het leven. Jouw leven.

Velen van jullie groeien naar de verlichtende welvaart van jullie zielen door de verheldering, de healingsprocessen, die er momenteel plaatsvinden. Het is niet bedoeld om jullie menselijke zelf te laten groeien, maar het is bedoeld om de ruimte, het vermogen, het innerlijke heiligdom van jullie zielen te vergroten. Healing is zo buitengewoon nuttig om te groeien, te evolueren, in je beste potentiële (hogere) zelf dat de universele gemeenschappelijke rijkdom van liefde, Het Plan, er allemaal op gericht is om je ziel te verheffen tot zijn hoogste essentiële, authentieke middelen.

Jullie doen het goed, we zijn zo trots op jullie allemaal, degenen die de universele energieën en de vele, vele liefdevolle dimensies hun ding durven laten doen (om binnen te komen en je te helpen). De gecombineerde verheffing van ontelbare zielen allemaal samen in de tijd. Aardse tijd. De goddelijke timing van je reset, het samen reinigen van almachtige zielen is voorbestemd. Al degenen die het licht rechtstreeks vanuit de bron, de bron van Al(l), dragen, zijn die zielen die hun plannen hebben verzameld en de gemeenschappelijke missie hebben aangenomen: om jullie hele planeet, dimensionale omgeving, te verheffen door hun krachtige liefdevolle bronnen. Hun lichtende zielen.

Het moment is daar om jullie zielen en van zijn zwaarte te ontketenen en lichter te worden voor het licht, om liefdevoller te worden voor de liefde en bovenal om bewust te worden van jullie zelf, jullie verzachting, jullie overgave aan jullie gecombineerde missies. Missies van het delen van de meerdere liefdevolle lichten om uit te reiken, in verbinding van zielen met zielen door de harten van jullie die betrokken zijn en om anderen in hun ziel te raken door jullie verlichtende lichten en liefdevolle harten.

Wees zachtaardig, zacht, mild en heb onherroepelijk begrip voor jullie middelen, processen en missies. Het is allemaal voor het beste. Soul best. Planetair beste. Dimensionaal beste als de heldere transformatie niet over één enkele ziel gaat die in de energie van het universum wordt verheven, maar over talloze verheffingen van vele zielen tegelijk.

Wees erop voorbereid dat jullie missies zich in zuiverheid, gretigheid en toewijding zullen beginnen te vormen en vooral dat jullie harten jullie open zielen in al zijn prachtige sequenties dragen ​​om de buitenwereld zijn authenticiteit, zijn middelen, zijn potentieel maar bovenal zijn liefdevolle lichten te laten zien…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!