Magisch bewegen naar de profetie van het leven

De grootste beloning van allemaal is om te proberen je ziel te repeteren in zijn eigen existentiële waarheid en zijn eigen fan te raken door op spectaculaire wijze naar zijn eenheid te bewegen. De meest voorgestelde manier is om namens je ziel haar welzijn uit te breiden door haar op de best mogelijke manier te voeden.

Als je rust zoekt, ga dan voor de rust. Probeer je innerlijke veerkracht te bereiken en stap naar voren in de stilte van je eigen wezen. Als je stil wilt zijn en meer op jezelf wilt zijn: sta op in je eigen stilte en vergroot je innerlijke heiligdom door je af te stemmen op de natuur.

Je natuurlijke omgeving groeit naar de staat van je ziel toe. Wanneer het door zijn natuurlijke middelen is ingebed, zal het je vooruit helpen, je in zijn middelen van bestaan ​​drijven. Als je dat voelt, handel dan naar je verlangens: zielsverlangens. Het is wat het is. Altijd op het exacte moment van zijn. Als je eenmaal in je eigen middelen, je oorspronkelijke instellingen, groeit, zal je ook in staat zijn om uit te breiden in overeenstemming met je plan en contract. Omdat dit bij je ziel past.

Het almachtige van naar voren stappen is ervoor te zorgen dat je ziel de mogelijkheid heeft om op de gestandaardiseerde manieren te stijgen door haar te dienen wat goed is voor haar welvarende betekenissen. Als dat plek om te zijn is, handel daar dan naar. Als het wil reizen, volg dan de aanwijzingen. Als het zichzelf wil bevrijden, doe dat dan. Zet je gedachten niet op zulke zaken. Je voelt wat het beste is voor je ziel… handel ernaar en neem tegelijkertijd de mogelijkheden, de gevolgen en de acties. Maar blijf niet hangen in je eigen overtuigingen, beperkingen en verlaten ideeën over hoe het leven moet worden gevolgd en geleefd.

Het is aan jou. Voel wat je wilt. Voel diep met je hart en ziel en maak die beweging, neem de sprong en stap voorwaarts op je energetische pad, zijn voorzienigheid (profetie) en ga voorwaarts zoals het hoort te zijn… Wees zacht voor jezelf op dit moment, want de feitelijke middelen van zijn, zijn door alle huidige energie zeer bevend, al die healing die plaatsvindt en de ene en meer verheffingen die je had en op het punt staat te komen. Liefde, mildheid en mededogen staan ​​nu aan je zijde, dus handel ernaar en in de tussentijd neem je je rust om voorwaarts te gaan naar je voorziene pad.

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!