Take your power back

Actuele update van de gecombineerde liefdevolle energieën. We zijn hier nu niet om in te grijpen en je te vertellen hoe je een weg naar de uitwerking van je ziel, je zielsbewustzijn en je ontwakingsconcept moet ondervinden. We zijn hier om je te helpen je wegen naar ontwikkeling, verlichting te ontdekken en de hele ziel van je planeet Gaia te verheffen.

We zijn niet ingesteld om je de werkelijke weg te wijzen. Onze helpende krachten zijn dichtbij en om je heen en het is een misverstand van onze middelen en inspanningen dat we al het werk doen en dat je alleen maar hoeft te wachten voordat dingen beginnen te gebeuren of veranderen.

Het is blijkbaar duidelijk dat jullie allemaal kunnen voelen dat dingen op het punt staan ​​te gebeuren, op het punt staan ​​te veranderen, maar de grootste verandering ligt in jullie harten en zielen. We kunnen en willen niet elke unieke singulariteit opschonen, aangezien elke persoonlijkheid, ziel zijn eigen concrete plan van zijn (misschien een aanvullend contract) heeft en de standaardlijnen geven voor elk afzonderlijk pad, aangezien jullie allemaal verschillen door zijn uniciteit.

Het is nogal een misvatting als je verwacht dat alle veranderingen, bewegingen en uitgaande voeringen vanzelf worden gevormd. We kunnen niet naar jullie existentiële waarheid gaan en we mogen dit ook niet doen. De interventie is verboden en wordt alleen voorzien door de energetische hulp die we mogen geven om je pad te effenen en te openen. Niets is zo eigenaardig als je manieren van hulp zou kunnen voorstellen die er niet zijn, een beweging die er niet is of een uitkomst die niet voorzien is.

Blijf bewegen in de richting waarin het hart gaat, de ziel volgt en elke intentie die je door die twee stelt, door middel van je energetische wezen, is er één vooruit. Stilstaan ​​is en zal nooit een optie zijn, aangezien bewegen in je energetische bol van zijn evolutie wordt genoemd en de evolutionaire zaken zullen je ziel laten groeien in haar geprofeteerde betekenissen van existentiële waarheid. Jouw levende existentiële waarheid.

Dingen gaan voorbij en jullie, velen van jullie ervaren dit momenteel, openen je door de exacte programmering van je ziels-DNA. Het is geen enkele beweging, het is een gestandaardiseerde instelling van je ziel om je te openen en de energetische wortels in je ziel te vergroten. Je wordt gehost door de liefdevolle energieën en daarbuiten en het is een feit dat degenen die de kleuren dragen, de almachtige instellingen die direct zijn uitgelijnd in of door de bron van alles hebben gekozen (je bent niet gekozen!), we herhalen dat je hebt gekozen, een taak om te vervullen om op de aardse gronden anderen te helpen om hun liefdespotentieel te openen, te verheffen en te verspreiden en hun stralende licht in jouw bestaansgrond te brengen.

Wij zijn er om je toegewijd te helpen en dat is onze standaard. In de toename van degenen die hun zielsmogelijkheden, talent en waardigheid aan anderen verspreiden, in de fijnste zuiverheid die er is, ligt de opening, het wereldwijde ontwaken dat voor ons ligt. Houd je alstublieft aan jouw plan, het contract ook als dit op je van toepassing is, en wees almachtig in jouw eigen gestandaardiseerde instellingen. Universele instellingen. Maak geen ophef over je potentieel, taak en doe gewoon wat bedoeld is. Contractuele ziel: neem je missie als vanzelfsprekend aan (aangezien acceptatie erg bijdraagt) en draag je eigen liefde en licht door zijn eigen omhelzing van het hogere zelf. Ziel zelf.

Pak je leven terug. We weten dat je lijdt aan de diepste pijnen en zielswonden om je ziel te verhelderen en dat je de zwaarte meedraagt ​​wat er om je heen is. We zijn ons er zeker van bewust dat je eigen licht, je liefdevolle licht en zijn pad je af en toe zwaar belast. Zoals we zeggen is er een ontwakende verschuiving gaande wat enorm uitbreid. Dit zal je ziel verlichten doordat je de buitengewone afvoer van de energie van anderen bent. De zwaarte zal voorbij zijn.

Pak je kracht terug en in de empowerment, in het zelfvertrouwen van je waarde, potentieel en pad zul je voelen, merken en ervaren dat er dingen gaan veranderen. Er is niets zo uitgesproken nutteloos als je negatief blijft  en negativiteit leeft. Er komt een positieve opluchting en je kunt dit alleen maar in je leven uitnodigen als je open genoeg bent om dit te voelen en te ervaren. We zijn toegewijd daar om je te helpen. Voel je niet verloren, geprioriteerd door je missies en dat je misschien het gevoel hebt dat jullie achter jullie missies gezet worden.

We zijn ons ervan bewust dat jullie, dragers van zielen, verspreiders van liefde en licht, worden onderdrukt door de zwaarte van je eigen singulariteit, de unieke afstemmingen van je zielen. Hoewel we je ziel nooit een rozentuin hebben beloofd, sta je misschien open voor universele liefdevolle energieën en vraag, voel je vrij om onze hulp te vragen zo duidelijk en zo veel als je wilt.

Vaak stijgend in je manier van zijn, zou kunnen verschillen en dat is oké voor ons. Onderscheid jezelf niet meer en voel je niet beschadigd of gemolesteerd door je eigen processen. Het is een tijdelijke structurele tegenvaller, vanwege je eigen uniciteit (allemaal geprogrammeerd in zijn opvolging) en wees bijzonder over je middelen. Het leven is niet alleen worstelen voor jullie allemaal wiens missie ligt in universele contracten, maar je evolutie in het stof is ook bedoeld om te genieten, je dromen te vervullen en te evolueren binnen je capaciteiten.

Alles is goed, alles komt goed. Wel door middel van de gemeenschappelijke energieën. Je voelt de verheffing, je draagt de verheffing. De transcendentale vormende energetische beweging. De verschuiving naar een hogere dimensionale, transformatieve frequentie. Leef de verheffing niet meer. Voor anderen, voor jezelf. We zijn hier om je pad, je pijnen en je missies te verlichten. Voel je vrij om dit te voelen in je ontwakende zielswaarheid…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!