De zoete waarheid van het zijn

Alles wat je ontvouwt met het hart zal navolging krijgen en alles wat je uitzendt met de toon van je ziel zal zijn eigen klanken vinden. In de toonladder van het universum. De frequentie die jouw ziel vibreert en zingt. Je bent je aller eigenste orkestmeester en het is de bedoeling dat je een zuivere noot zingt. Jouw zuivere unieke zielsnoot.

In de fluitende, vibrerende waarheid van jouw zielszijn zit de toekomst. Jouw unieke song, muziekstuk of spel. Echter alles wat je doet, doe het met het hart en de ziel anders zal jouw noot niet de zuiverste snede vibreren en dat zou intens jammer zijn.

Jij bent uniek, uniek in zijn muziek, in zijn soort en in jouw klanken. Je bespeelt als het ware de fluit, de viool, de cello of gitaar met jouw akkoorden, zielsakkoorden, en alles wat je uitzendt in zuivere klanken zal de ander doen raken. De vibrerende energetische muziek zal altijd een ontvanger hebben omdat elke noot, klank of toonhoogte een ander in zijn ontvangstruimte zal kunnen raken. Omdat we allemaal een andere toonhoogte hebben, is de energetische ontvangstruimte, het universele theater, enorm ruim.

Zet je hart maar open om jouw snaar, (energetisch) instrument te bespelen en weet dat jij met je vibrerende, energetische zijn altijd je eigen gig speelt, je eigen show opvoert of je eigen stuk de ether in zendt. Puur met het (ziels-) zijn.

Zet je hart maar open, laat het maar stromen, voel in de diepte wat daar leeft en probeer jouw eigen toonladder, jouw symfonie van de ziel te leven. Maken doet geraken dus en alles wat je doet met een zuivere intentie zal een ander met een zuivere intentie tegemoet treden.

Zing je eigen lied, componeer je eigen song, bespeel je eigen (unieke) instrument.  Ben niet bang om te falen want alles wat je met de ziel doet, uitzendt of neerzet heeft gewoon zijn oefening nodig. Praktische vaardigheden krijg je niet door deze te bedenken, deze mag je (aan)leren, doen en navolgen. Zolang je altijd je passie met de ziel neerzet, bestaat er niet zoiets als falen. Het zijn leringen, leermomenten om van jouw uniciteit, zielsuniciteit, zijn hoogste zuiverste noot, toon, te laten spelen… Jouw klanken te laten resoneren inde oneindigheid van het universum.

Rome was niet op één dag gebouwd en Mozart ook niet. Vaardigheden komen je niet aanwaaien, al lijkt dat maar zo, sommigen hebben zielslevens nodig om te komen waar ze nu staan. Geef altijd je gevoel ruimte en geef de muziek die in jouw ziel zit, die alomvattende passie, een kans, een podium wellicht en vibreer, resoneer jouw energie met het heart & soul de etherische ruimte in. En dat lieve soul, zal altijd navolging krijgen: jouw zoete waarheid van het zijn…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!