Universele input

Het fractale geloof van alles wat is, is je innerlijke waarheid. De fractaliteit van zijn middelen omvat zijn oorsprong, zijn betekenis en zijn geprofeteerde manieren om zichzelf uit te drukken. Er is geen standaard manier, geen enkele belangrijke overtuiging of gestandaardiseerde singulariteit …

Alles wat er is, kan worden uitgesproken in zijn specifieke manier van zijn. Altijd met liefde, opbeurend, positief en zonder afzondering, oordelen en standaardisaties. Je bent geen andere ziel en ieders geloof is anders, is gepersonaliseerd en verleidt tot zijn eigen denken. Van de geest.

Daarom is het een echte uitdaging als je in het licht werkt om je termen gefocust te houden op wat je geloof is, op wat je voelt wat juist is en wat de voorkeur heeft om te vertellen, te verspreiden of aan anderen te geven. Sluit je niet af, meet je inbreng niet met de normen van de geest, de gemeenschappelijke standaardisatie hoe het gebruikt en zou moeten zijn en je persoonlijkheid. Met zijn pijn, ijdelheid en misschien ook ego.

Alles wordt gedreven door het licht. Alles wordt gegeven door de liefde. Zet hier niet je stempel op als het niet bijdraagt ​​aan één of andere ziel. Het zou altijd in een waardige zachte mildheid mogen worden gegeven en er is niemand om met de vinger te wijzen, te zeggen dat je het goed of fout doet of overtuigd is van zijn eigen persoonlijke overtuigingen.

Niemand heeft de gouden regel, standaard en is ook niet almachtig genoeg om zichzelf uit te spreken als de alwetende goeroe. Hoe uitgelijnd je daar bent, het is altijd je aardse oorsprong die je terug op zijn plaats zet. Op je voeten. Misschien denken sommigen dat er almachtigen zijn en toch alle wijsheid in zich hebben die meer kan worden aangedreven door het menselijke ego dan door de universele rijkdom, inbreng en afstemming.

Houd altijd grip, wanneer je het licht verspreidt en naar je regio’s brengt (met je aardse voeten) op de grond en besef dat hoewel je een immense silver lining hebt, er niet één waarheid is. Omdat je middelen altijd worden aangedreven door je menselijkheid, persoonlijkheid en je eigen levensstandaard. Het feit dat je niet gerobotiseerd bent en gevoelens hebt, is een groot goed, een gezond hulpmiddel maar ook een distractor personale.

Het is ongelooflijk waardig dat je geaard blijft, verbonden met je aardse grond en je alleen laat afleiden door de liefdevolle inbreng, opbeurende inbreng en universele positiviteit. In alle opzichten is dat wat je zou mogen drijven in het hier, het nu en altijd.

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!