Universele hulp

Het universum zegt: kom naar mij, geef je over en geloof in je eigen welvaart, pad en welzijn. Jouw verdriet is van ons, jouw pijn is ook van ons.

Je bent niet alleen, laat me je alsjeblieft helpen tijdens je stormen. Blijkbaar is er niets om bang voor te zijn, want het universum is altijd bereid om je te helpen. Je kunt de bron van alles God noemen of wat dan ook, het maakt niet uit. Jouw religie is niet de onze, maar we zijn allemaal verbonden door dezelfde bron: de bron van alles.

Jouw credo voor hulp zal altijd gehoord worden, jouw smeekbede ook en zelfs jouw meest wanhopige verlangen zal gehoord worden. Heb er vertrouwen in dat we je kunnen helpen. Geloof dat we aan jouw kant staan. Altijd. In de goede en in de slechtste tijden. Wij zijn het licht, wij zijn de liefde en we zijn er zeker om al onze kinderen te helpen.

Profiteer van dit weten en roep, schreeuw, smeek om onze hulp. Er wordt naar je geluisterd. Nu, dan, altijd. In je smeekbede, in je vraag, in je zielenpijn zou je de intentie kunnen richten op de universele energie om je te helpen. Wat je ook vraagt, wees specifiek. Alhoewel we verbonden zijn, hebben we verheldering nodig in wat voor soort hulp je wenst.

Sta op spectaculaire wijze open voor onze hulp en de magische manieren om dit aan jou te laten zien. Laat je niet verstrakken door je eigen overtuigingen, ideeën of gedachten. Elk kind in het universum dat om hulp vraagt, zal worden gezien. Zal gehoord worden. Jij ook. Droog je tranen en zet die intentie in de energie om gemanifesteerd te worden…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!