Vul je beker met liefde

Een beker vol love. Wie zou niet verbaasd en verwonderd zijn in zijn eigen baken van liefde? Het wonder van liefde en het verbazingwekkende effect van deze prachtige toevoeging aan je leven is dat je begint te geloven in het hebben en verblijven in een cup of love. Zelfs de meest magische dingen kunnen gebeuren op het moment dat je begint te geloven in liefde en je eigen energetische liefdesveld. Jouw specifieke kopje liefde.

Het is van jou. Volledig. Jouw geboorterecht, universeel geboorterecht. Niets is zo onmiskenbaar als deze existentiële waardigheid om te zijn, verblijvend in zijn bestaan, het zijn en zijn waardigheid, energetische waardigheid. In de magie wat van jou is.

Liefde is van jou en zal dat altijd zijn. Zelfs als jouw zelf-link om lief te hebben ontbreekt, is het een natuurlijke verbinding, een door de geboorte gegeven (door de ziel gegeven) energetische plaats van zijn. Allemaal gemeten in energie. Net als in het universum is energie de munteenheid. De valuta, het goud, van the heart and the soul.

Je kunt onmogelijk je gouden instellingen van het universum negeren en hoe meer je je eigen woonbeker van liefde leegt, des te meer het universum je zal uitdagen om het te vullen. Door dingen te doen om je op te vrolijken, om uitnodigingen te manifesteren, om je op weg te helpen en je in de vreugdevolle, liefdevolle explosie van het zijn te krijgen. Het is jouw liefdevolle fakkel die de wereld mag branden en verlichten en niets anders.

Het is jouw recht om je in deze liefdevolle gouden beschutting te wikkelen en je de meest bijdragende, geschikte ervaringen te geven die er zijn. En we zullen alles en nog wat doen om je vuur aan te steken, om je in je liefdevolle beker van zijn te laten bewegen en stralend zijn in zijn eigen licht.

Wederom kunnen we je het minste idee geven van wat er voor je neus staat, maar de beste manier is om dit te ervaren door stappen te zetten en je cup of love stap voor stap te vullen. In zijn eigen versnelling en snelheid. Het universum heeft tijd genoeg en er is geen haast. Neem de tijd om die beker van zijn te vullen en te voeden en we zullen je de hulp, de hand en de beweging geven die je nodig hebt om te groeien naar je onstuimige beker van zijn. Zielszijn.

Wees magisch verrast wanneer we je het verschil, de manieren en de finesses bieden… het universum staat altijd tot je beschikking. Wees almachtig verrast door de stappen die we kunnen en zullen bieden om je innerlijke vuur aan te steken en die beker van liefde van je uit te breiden.

Laat je betoveren door zijn middelen en wees volledig open-minded wanneer we je de geschikte en duurzame ervaringen aanbieden. Alles om je te laten groeien in je authentieke, originele, setting en omdat dit betekent dat je dingen moet doen die niet bij je menselijke zelf passen, take it or leave it. Het is allemaal aan jou wat we serveren… jij bepaalt. Om je zielsbeker van zijn te vullen en die innerlijke fakkel aan te steken tot de meest potentieel opgeslagen instellingen en verder…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!