C’est la vie…?????

De idyllische waarheid is degene die je leeft. Met hart en ziel. Terwijl het universum dit keer op keer herhaalt, ben ik me er zeer van bewust dat de enige leiding die ik volg die van het liefhebbende hart en mijn gouden ziel is. Het klinkt misschien een beetje dramatisch, maar dat is niet de reden waarom ik dit zo opschrijf in high-fidelity woorden die resoneren met mijn ziel.

Ik volg… een behoorlijk lange periode in mijn leven nu en als iemand me had verteld wat er de afgelopen jaren is gebeurd, welke ervaringen ik heb opgedaan en wat ik heb ontdekt en geleerd over mijn ware authentieke zelf, had ik moeten lachen. Heel hard en lang. Wonend in ongeloof, sceptisch zijnd en sterk twijfelend aan mijn eigen geest terwijl ik zo’n voorspelling hoorde.

Maar het is gebeurd, ik heb het geleefd en heb het doorstaan. Stap voor stap en beetje bij beetje. Nooit zulke diepe ervaringen, consequente toevalligheden en het ontmoeten van mooie (ook gelijkgestemde) mensen verwacht. Ik leerde en gaf, leefde en bewoog (heel veel ook) en verspreidde me onder mijn hoge gevoeligheid, mediamiciteit en zo open staand voor alle energieën en alles wat is. Ik ging door, ploegde en ging dieper en dieper. Verder en verder. Alles om weer heel te worden.

Levend tussen de matrix van het overdag van de ene naar de andere dimensie stromend, maar vooral ‘s nachts tijdens mijn slaap heb ik geleerd. Niet alleen over mezelf, dit leven, maar ook een heleboel dingen over het universum, het universele geloof, hun normen en wijsheid. Omdat alles al in mijn ziel aanwezig was, moesten sommige delen worden opgefrist en andere delen werden gevormd en vooral leerde ik mijn ziel-DNA-instellingen in zijn eigen geprofeteerde existentiële waarheid uit het hoofd. Wonend in de draaikolken (vortex) van het universum ben ik me ervan bewust dat de zielsspiraal van mijn wezen ronddraait in deze dimensie, vele andere dimensies en het universum als leerplek.

Ik heb als menselijke ziel hard gewerkt maar vooral op zielsniveau om het beste potentiële zelf te worden, de meest verhelderende versie van datzelfde zelf en ik leerde mijn innerlijke wijsheid uit te breiden naar de buitenwereld. Door te schrijven middels channeling. Gebruikmakend van het universele automatische schrift van de energetische snelwegstromen van Al. Maar ik kreeg ook inzicht door kunst te ervaren, de creativiteit te doen met de hulp van Spirit en de meest opmerkelijke zielen kwamen en komen langs om in hun souliciteit van zijn te trekken.

Om zo’n doorgeefluik, instrument, vat voor de Spirituele Wereld, het universum en vele en vele andere dimensionale zielen te zijn, vraagt ​​om een ​​goede zorg voor jezelf. Alleen al door het overweldigende concept van vandaag, rijdend van Noord naar Zuid Nederland, werd ik me, als ik eerlijk moet zeggen dagelijks en altijd, weer bewust dat de inbreng van alle zintuigen vaak te veel is. De energie, de beweging, het constant in hoge mate uitgelijnd zijn met alles (en Al de bron van alles) van zijn. Ik moet mezelf er constant aan herinneren dat ik me moet afschermen, beschermen en om universele hulp moet vragen om het – voor mij als menselijke ziel- draaglijk, leefbaar te maken.

Net toen ik dit meemaakte, gelukkig reed mijn partner, zag ik op een vrachtwagen de woorden “c’est la vie“. Ik dacht meteen dat dát misschien waar was, maar ik ben soms klaar met die silver lining en als ik niet genoeg afgeschermd ben, klaar met die afstemming met alles en nog wat. Omdat ik geen spons ben, geen energieke kameleon die zich constant aanpast aan de energie van een ander en meer.

Er zijn heel veel lichtbrengers, lichtwerkers en sterrenzaden die de liefde en het licht verspreiden, die waarschijnlijk herkennen dat de input, de frequentie toeneemt en dat we functioneren als een bufferzone, als een groot barrier reef, voor anderen. We voelen waarschijnlijk allemaal de verheffing (uplift), de transformatieve staat van zijn en niemand zal worden uitgesloten dat we allemaal innerlijk in onze authentieke middelen rijzen. Ziels middelen.

Iedereen bewandelt zijn eigen pad en dat vind ik meer dan prima. Ik draag, zoals zoveel collega’s, het licht van de transcendentale dimensionale verschuiving en omdat we niet alleen het licht dragen, zijn we ook een baken voor het duister dat enorm om zich heen dwaalt om van het licht af te komen. Alle lichtantennes worden geraakt en lijden onder de donkere energieën van de planetaire rebound. En ik verschil niet van iemand anders, aangezien mijn licht helder mag schijnen, betekent dit niet dat ik word ontslagen van alles wat daarbuiten is om het licht in ons te doven en de transformerende lichtverschuiving waarin we ons allemaal bevinden te boycotten.

Ze hebben ons geen rozentuin gegeven om in te wonen, zeker niet, ze hebben dit nooit beloofd voordat we onze contracten ondertekenden. Maar ieder van ons, sterrenstrooiers, lijdt of heeft geleden, op onze unieke spectaculaire manieren. Dat doe ik ook en deed ik ook. Niemand is en zal worden uitgesloten als het gaat om de energetische verheffing van de hele planeet, ons dimensionale huis, en zelfs als je de verschuiving niet voelt… het is er. Pas goed op jezelf, lieve collega’s sterrenkinderen, om je ding en taak te doen. Laat je niet beïnvloeden door die energieën die zichzelf wel van je licht voorzien. Je bent bedoeld om te schijnen, heel helder en niet te worden leeggezogen door het leven zelf, andere zielen of de andere kant van het licht. Wees meedogenloos als het om je eigen welzijn gaat en hoewel ze ons nooit een rozentuin, een gemakkelijk leven en nog veel meer hebben beloofd… Het is geen “c’est la vie“!

We hoeven niet te accepteren dat we gematerialiseerd zijn en door het universum worden gebruikt als instrumenten, als doorgeef vaten. We zijn hier om het dimensionale vuur aan te steken en als je worstelt in het leven, in je eigen licht, heel open staat ​​voor alles wat is… vraag dan om universele hulp. Vraag het. Smeek erom en heb vertrouwen dat ze je zullen helpen. Je bent zo waardig en waardevol. Laat je silver lining, je sterrenzaad oorsprong en je afstemming met de bron, de open mediumiciteitslijn, je leven niet ‘ruïneren’. Be sweetened en vraag, vraag alsjeblieft en blijf vragen om bescherming, afscherming en hulp van het universum … Zoals ik deed.

De zon komt nu terug in mijn leven. Ik voel het, ik weet het en ik verspreid het. Het is mogelijk. Zelfs na vele, vele jaren lijden. Wat voelde als lichtjaren. Laat je inspireren door mijn woorden… Wees idyllisch, het idealisme van jezelf is van jou. Volledig. Zorg goed voor jezelf en ​​goed voor je heart & soul.

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!