Tombola – manifestatie – tijd

Voorwaarts stappen in de profetie van het zijn is geen sinecure. Het vergt kracht, moed en het geloof dat je in staat bent om voorwaarts te gaan in datgene wat bedoeld is te zijn. Wat van jou is. Vanaf het begin. Conform jouw universele plan en zelfs contract als dit op jou van toepassing is.

Het verkrijgen van vertrouwen, zelfvertrouwen in je kunnen, de mogelijkheden en het versterkte geloof in wat is, zal zijn, en de uitkomst ervan is misschien een moeilijke zet. Om in te stappen. Om naar voren te stappen. Desalniettemin, waar het geloof is, het geloof ligt, is de uitnodiging aan het universum om jouw voorspoedige uitkomst te leveren.

Als je eenmaal in angst duikt, in je angsten, zal het uitstellen wat van jou is en daarom is het enorm belangrijk om te gaan geloven om te kunnen ontvangen. Je manifestatie is altijd een stap achter of voor de kwaliteit van je gedachten. Op het moment dat je de angst, de bevende gedachten van vertrouwen en de ontbrekende schakel naar het positivisme -een positief resultaat- versterkt, zul je achter zijn. Achter blijven wat de bedoeling is en de manifestatie vertragen. Zolang je twijfelt, angstig en ervan overtuigd bent dat je het niet waard bent om in de overvloedige rijkdom van de universele tombola-doos te ontvangen.

Wanneer het zielstijd is, is het universum zo bereid tot zijn overvloedige loterij en geeft het je kansen, ontmoetingen, geluk en synchroniciteiten. Het staat te popelen om in zijn magische doos te duiken om je de goodies, de input en stepping stones te leveren om je vooruit te helpen en steeds meer in je innerlijke rijkdom te duiken.

Vraag en ontvang. Heb vertrouwen en wordt verlost. Wens en zij verloten en geven je de goodies, de behoeften van je ziel om naar voren te stappen, om in zijn betekenisvolle manier te duiken om zichzelf uit te drukken, uit te breiden en te evolueren. Om te groeien in zijn universele plan (en ook contract als dit bij je ziel past) van zijn. Hoe handig!

Dus dear soul… waar vraag je om? Heb je iets nodig voor je zielsverbetering, evoluerende zaken of zo? Sta gewillig open om te ontvangen. Het is misschien niet precies wat je verwacht, maar laat maar… het universum doet zijn best om aan je wensen, eisen en prospectus -zielsprospectus- te voldoen en hoewel ze het niet allemaal kunnen doen, kun je zoals gezegd een bijdrage leveren door vertrouwen te hebben. Wees verwachtingsvol open-minded zonder verwachtingen, wees heerlijk onbevreesd voor wat komen gaat en wees overvloedig bereid om te ontvangen. Let op de kwaliteit van je gedachten, heb vertrouwen en aarzel niet om te omarmen wat zal worden geleverd.  

Een puzzel, jouw raadselachtig concept, zal zichzelf met de universele hulp voltooien en je zou kunnen denken dat je moet puzzelen, het werk moet doen, maar dat is een misverstand zoals je ziel weet, het universum weet en je moet gewoon de aanwijzingen van je ziel volgen. En zijn voice (over): de intuïtie. Onderschat de (universele) beïnvloede hulp van je eigen intuïtie niet, want dit is de leidraad naar een leven vol vervulling, naar een voorspoedig vreugdevol leven en naar een meer gelukkige en duurzame bijdrage aan jezelf, anderen en de wereld.

Match in gelijkheid en gelijkheid past bij jou. Wees ongenadig bereid en open voor wat van jou is. De loterij is open, altijd wanneer je jouw zielspad bewandelt en ben verrassend  ontvangend wanneer de universele rijkdom levert. Hoewel het misschien niet overeenkomt met je menselijke zelf, maar veel meer met je zielszelf… Tombola-tijd! Het is  manifestatietijd. Altijd. Het is van jou. Let op jezelf, je gedachten en openheid…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!