Ik ben liefde. Wij zijn liefde. Alles is liefde

In de weerspiegeling van mijn innerlijk zelf, heb ik mezelf gevonden. In de weerkaatsing van het innerlijk licht zag ik namelijk de reflectie van mezelf. In deze introspectieve weldaad van zijn kwam mijn authentieke liefdevolle kern bloot te liggen waarbij ik thans ten volle kan zeggen ik ben okay met zelf. Ik omarm mijn zijn. Met zijn dualistische kanten, de schaduwzijden van zijn doch ook de bloemrijke, talentvolle, unieke zee van mogelijkheden die ik in me draag.

Ik ben niet meer afhankelijk van mijn mind, ik wil niet meer mezelf verlaten op mijn mind met zijn donkere, negatieve voorspellingen, zijn en het onvermogen zich in het leven te verbinden met mijn innerlijke, universele zelf. Ik ben klaar met zijn angsten, zijn dictatie en ik besef me terdege dat ik niet meer mijn menselijke zijn wil leven maar mijn universele zelf.

Mijn universeel gegeven zit in mijn ziel en in mijn ziel heb ik mijn zielszijn, mijn zielszaligheden en zielspotentieel ontdekt. Zodat ik ben. Kan zijn. Één met zelf. In de verbinding met mijn universele zelf voel ik waarheen ik mag gaan. Wie met mijn zielenzelf, zielsmissie en zielszijn resoneert.

Het is een intens pad. Het pad van de ziel. Ik besef, dit is een innerlijk gevoel, ik ben nooit klaar. In de evoluerende kern van mezelf zijn er nogal zoveel stappen te zetten, zoveel te leren (de universele lessen) om tot heelheid te komen. In het nu ben ik. Dan ben ik. Want ik ben mijn authentieke zijn, ik heb mijn authenticiteit omarmd en in deze uniciteit zal ik voortgaan.

Alles wat nodig is zal tot mijn komen. Wat ik nodig heb om (rasse) schreden te zetten op het pad van de ziel. In dankbaarheid voor de synchroniciteiten, universele gearrangeerde toevalligheden, zal nog meer vervuld worden. Een zielenhart wat vervuld wordt in zijn unieke zijn kan slechts tot bloei komen als het gedragen wordt door het universum. Het universele goed. Gedragen door het plan van liefde. Ieders plan in de vergetelheid van zijn.

Ik ben liefde. Wij zijn liefde. In de alomvattendheid van deze liefde, zal de liefde mij dragen. Zal de liefde ons dragen. Ik ben licht. Wij zijn licht. In de alomvattendheid van het licht, zal het licht mij dragen. Zal het licht ons dragen. Ik ben één met het licht en liefde. Wij zijn één met het licht en de liefde. Vanuit de bron gevoed zijn het licht en de liefde. De liefde en het licht. Omarm je eigen liefde. Omarm je eigen licht. Dit is je bestaanszijn, je bestaanszekerheid en je ultieme verbinding met het universele licht. Met de universele liefde…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!