Die gouden straal van liefde. Van licht

De automatische verlichting van iets wat je al zo lang meedraagt, is een buitengewoon geschenk aan jezelf zonder enige verwachtingen. Dit gaat verder dan en beneden alles wat je ooit had verwacht en in de verwachtingen van alles zul je je beperkingen vinden. Wees divers als het je zielen-zelf betreft en streef altijd naar een hoger doelstelling of doel. Je gaat gewillig voorwaarts in het verkennen en ontdekken van je ziel zelf.

Op het moment dat lasten als sneeuw voor de zon verdwijnen, zal er een uitstroom en uitgaande energetische stroom op je pad komen terwijl de lasten, de pijnen van het verleden, je misschien hebben leeggezogen en je naar beneden hebben gehaald. Alles was er om die stappen namens je ziel zelf te maken en als je dit weet, zou je verder kunnen groeien in je eigen existentiële waarheid.

Wanneer er ruimte komt in de fijnere plekken van je ziel, in de diepste kamers van het zijn, zul je stralend stroomopwaarts gaan en uitbreiden als nooit tevoren. Hoe meer de kamer is opgeruimd, hoe meer de universele energie binnen kan komen en je ziel op haar geliefde pad van zijn kan dragen. Vooruit gaan naar eenheid en naar zijn geprofeteerde potentieel van zijn. Wees ontvankelijk wanneer de universele stroom van woorden, liefde en licht binnenkomt en zich in deze uitstraling uitbreidt.

In het bewegende concept van zijn, de groeiende innerlijke rijkdom, kunnen er wat levensveranderende veranderingen zijn en dat is allemaal voor het beste. Jouw best. Zielsbest. Aarzel niet om stappen te zetten op dit voorziene pad en nodig het universum uit om meer te leveren. Wees dankbaar en draag jouw wensen bij aan de universele energie om ze te laten uitkomen en vervuld te worden in de algemene rijkdom van iedereen. Als het pad duidelijk is, is vrijgemaakt, kun je verder gaan en stap voor stap nemen wat van jou is. Wat altijd van jou was, bedoeld vanaf het begin, maar je kon het niet leven zoals je verleden, lasten en overbelasting van levensproblemen je naar beneden haalden, je druk maakten en soms overspoelden door het leven zelf.

De tijd is veranderd, alles zal worden veranderd, omdat de zin van het leven vervuld moet worden door middel van je ziel, haar plan, contract ook wanneer dit voor jou geldt, en je zult voorwaarts gaan naar het hoogste doel ooit en je zaden van liefde, je innerlijke licht, naar de wereld stralen en expandeer van binnen, expandeer en onderricht met de universele leringen en zaai in het universele zaaien. Je bent gemaakt om te transformeren naar het licht, gemaakt om te transformeren in de liefde en elke stap die je neemt namens deze transformatie zal worden begenadigd, verteld en geleid door de universele wil.

Het enige wat je hoeft te doen is te blijven volgen, met hart en ziel. Dat is het enige waar we om vragen en ben zinloos vrij van ego, dictaat van de geest en de eeuwige zeurende geest met zijn conclusies, oordelen en gebrek aan mededogen. Liefde is gedachteloos vrij. Licht is gedachteloos vrij. Ga door met het goede (innerlijke) werk te doen en leid hen door en naar hun zielsprofetie van zijn. Jij met je getalenteerde, unieke, soulvolle hart van goud. Zorg dat je anderen raakt met die gouden lichtstraal wat je in je hart en ziel draagt. Met die bundel  liefde. Raak ze aan als nooit tevoren. Wees goed, doe goed en blijf goed.

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!