De magie van de Feniks

Wanneer de magie van het universum met je begint te bemoeien, in je accepterende geloof in de buitengewone grote magische rijkdom van datzelfde universum, zal er een grote magische bron aan je worden blootgesteld. De universele magie is enorm bereid om haar magie bloot te leggen en uit te breiden namens je ziel zelf. Als je bron eenmaal is geopend in het welzijn van zijn eigen extravagante, existentiële waarheid is er geen weg terug alleen de weg vooruit.

Zo is het met de magie en de expositie van de magische energie kan worden gevoeld, gezien, gehoord, maar ook worden geroken in geuren van geloof, van blootstelling, van bestaan. Eenmaal aangeraakt in de uitstraling van de universele magie zul je als nooit tevoren verrast zijn. Het zal je ontroeren, je uitbreiden en het zal verrassend effectief zijn voor je bestaan, ook voor de existentiële waarheid van de ziel.

Het universum is heel gewillig om me zijn magie te laten zien en zelfs wanneer mijn grootste twijfels, menselijke twijfels, binnenkomen, voel ik me soms behoorlijk overweldigd door wat het universum me laat zien, wil dat ik leer en in het evolutieproces, mijn unieke evolutieproces, gebruikt het bijna alles om me in mijn ziel te laten bewegen in zijn geprofeteerde zijn en me laten bloeien als nooit tevoren.

Sinds een week ruik ik overdag en ‘s nachts, in mijn auto, buiten, in mijn werkkamer en op vele andere plaatsen een neus vullende geur als benzine. Gisteren in de zojuist gerepareerde auto van mijn zoon (zelfs als ik al weet wat dit betekent) dacht ik, misschien is de auto niet goed gerepareerd. Dit was mijn eerste menselijke reactie op de benzinedamp die ik gisteren rook. Beter wetend dan dat, want de betekenis is al gevoeld, verteld en bekend.

Mijn sprankeling is sinds vorig jaar een beetje laag en de goddelijke timing is er om wat gas op de zielenuitrusting te doen, wat hout op de binnenste kachel en het universum brengt me wat universele input door iets als benzine te ruiken. Mijn paranormaliteit neemt elke keer snel toe. Doordat mijn ziel weer een uplift in energie heeft gekregen door mensen te ontmoeten, geraakt tot in mijn kern door alles wat kan worden gebruikt om aangeraakt te worden. Steeds dieper gaand ben ik me er ook van bewust dat door afgelopen jaren zo diep verwerken laag voor laag is verwijderd, afgepeld en hoe meer mijn ziel wordt ‘opgeruimd’ hoe meer energie, de universele energetische stroom, door mijn ziel kan gaan. En dat verbetert mijn vaardigheden in het helderzien, helderhoren, helderweten, helderruiken en vooral mijn frequentie van afstemming met de universele bron van Al.  (Alles.)

Mijn innerlijk vuur brandt meer sinds ik de benzine ruik, ik ben meer toegewijd en voor eens en voor altijd ben ik overgestapt op een persoonlijk coaching één-op-één project om al die innerlijke blokkades te verwijderen die me ervan weerhouden te stralen, om te zijn zoals ik zou moeten zijn, universeel gezien, en om te doen waarvoor ik hier ben. Om mijn uniciteit te laten schijnen en te bloeien als nooit tevoren met mijn ziel. Ik rijs als een Feniks en dat allemaal namens mijn dierbare ziel. Ondertussen probeer ik zo goed mogelijk uit te rusten en bedenk me dat ik alleen maar vooruit kan springen in de opkomst van mijn eigen Feniks als ik goed voor mezelf zorg.

Terwijl het universum me helpt om naar het transformerende zelf te stijgen, kost het ook momenten van resetten, bijstellen en bijtanken door zo nu en dan op de best mogelijke manier een pauze te nemen en mijn wezen te koesteren in de pitstops die ik op het punt sta te nemen. Leven is geven maar ook pauzes nemen in de berusting van het zijn om te blijven bewegen in de soulfulness van mijn ziel, zijn pad en zijn potentieel. De acceleratie is er, maar ik houd de versnelling vast. Altijd.

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!