Soul living

De binaire gedachte van zijn is degene die je constelleert met je ziel en niet met je geest. Het is een misverstand dat je jouw gevoelens compromitteert met de geest, aangezien ze op het punt staan ​​in het hart en in de ziel gevoeld te worden. De veronderstelling van alles is dat jullie allemaal zo graag die geest van je willen volgen dat in zijn gedachten van zijn ook de constipatie van je zielsevolutie ligt.

Wanneer de geest je met zijn gedachten, zijn angsten, zorgen of wat dan ook beperkt, sluit hij je af van je eigen vooropgezette pad. De geest kan een enorme blokkade zijn om dingen waar te maken. Zielsdingen bedoelen we. Er is niets zo verkeerd begrepen in de menselijke reis van de ziel dat dit niet kan worden geleefd en ervaren met de gedachten van het zijn, met het volgen van je geest en alles wat daar tussenin komt.

Zielenleven is leven vanuit het hart, door de intuïtieve middelen van zijn en door het vertrouwen en de overgave van je menselijke zelf aan de universele energieën. Zoals ze het allemaal gepland hebben, allemaal in gekaderde bedoelingen van plannen, van contracten, en er is niets zo verdreven en gewantrouwd als je je menselijke zelf zou moeten volgen door de geest in plaats van door de ziel.

De ziel is eerder een enorme gloeilamp, een enorme liefdesbol en zodra een bron zijn eigen energie begint te verzamelen en die van de invoer, lees levering, van de universele gemeenschappelijke rijkdom aan energieën is er geen weg meer terug. Omdat de ziel vasthoudt aan haar pad, haar plan, misschien ook haar contract en de betekenis van dit alles voor je menselijke zelf is dat als je eenmaal in die almachtige achtbaan van de ziel bent gestapt, er geen weg meer terug is. Alleen voorwaarts.

De veelgemaakte fout die mensen neigen te maken is dat ze denken dat ze aan boord van hun unieke achtbaan kunnen stappen en een stap terug kunnen doen wanneer het hen uitkomt. Zo werkt het niet. Alles is in het voordeel van je ziel, zelfs de slechtste, beroerdste momenten ook tot de gelukkigste, alles is bedoeld om je ziel te laten leren in haar profetie van het zijn. Aarzel niet om aan boord te stappen, want het universum zorgt goed voor degenen die hun ziel volgen. Met zorgen wordt bedoeld dat alles wordt bijgedragen, geholpen om je ziel te laten groeien in haar eigen licht en in haar eigen liefde.

Maak geen hype of goeroe-ding van het leven van de ziel. Het was er altijd en zal er altijd zijn. Deze huidige transformatie is niet bedoeld om te worden gegrondvest in het ego-zelf, maar in het ziele-zelf. Dat is een almachtig uniek pad en niemand kan het voor je doen, niemand kan je leiden, vertellen of begeleiden, want dit is een zeer solo-pad en daarom is het zo uniek. Laat je niet vertellen wat je moet doen, volg gewoon je eigen zijnswijzen en deze fijne intuïtie zal je op je weg leiden,  je vertellen.

Trek jezelf niet uit elkaar, zet jezelf niet opzij. Hoewel het een uniek ontvouwend pad is, moet je begrijpen dat het allemaal om verbinding gaat, verbinding van hart tot hart, van ziel tot ziel en in de gelijkgestemde, gelijkenis van resonanties zul je worden geëvenaard, zal worden bijgedragen en zal worden geleerd wat er te leren valt. Om te groeien en te evolueren op jullie geprofeteerde manier van zielsevolutie.

Ga voort. Sluit jezelf niet af van de groei naar je zielsbetekenissen van het leven en sluit je niet uit van een hogere missie, levensvervulling wat bij je wezen, je hart, je ziel maar niet de geest past. Reik verder dan wat je ego-geest je vertelt en maak die innerlijke verandering namens je ziel en haar middelen…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!