Zielspad

Als je voortdurend op weg bent, wordt niets zo verkondigd dan je eigen gedachten over waar je naartoe gaat. Er is maar één weg en het voorziene pad, het voorziene zielspad, is één richting en de kruispunten die je waarschijnlijk passeert komen tevoorschijn en worden bewaakt met je eigen keuzes. De keuzes van het hart, de oprechte bedoelingen en de gevoelens die je vooruit helpen.

Het toegewijde geloof hierin dat je niet streeft naar iets dat niet van jou is maar dat je streeft naar die dingen, zaken en onbewust geleefde zaken die resoneren namens je geliefde ziel. Je kunt jouw eigen pad, de instellingen en de resultaten die je voorziet niet voorstellen.

Alles wordt voorzien door het universum, of je dit nu wilt of niet, moet je jezelf ervan verzekeren dat het pad dat je volgt, deze beslissingen die je neemt op je zielswandeling van roem, dat ze duidelijk door je hart worden gemaakt en dat zou de belangrijkste leidraad voor je ziel zijn om voorwaarts te gaan op het universele pad van lotsbestemming.

Liefs, Irmgard