In verbinding zijn met zelf

In verbinding zijn met zelf, het klinkt halleluja zo makkelijk, maar daar gaan nogal wat processen aan vooraf. Waarin je de diepte induikt, aanschouwt en in de disbalans van zijn leert jezelf te vinden. Met jezelf te verbinden. Wat is dat nu verbinden met jezelf en wat heb je daarvoor nodig?

Op het moment dat jij je laat leiden door allesbehalve jezelf, je zielszelf, ben je niet in verbinding met je bron. Jouw zielszalige zijn. Wellicht vlucht je weg voor jezelf, verberg je jezelf achter een façade van zijn of, dat kan ook, leef je iemand anders zijn idee van zijn.

Weet je, hoe dan ook er zit geen oordeel op, geen vingerwijzing of dat je gezegd mag worden “je doet het helemaal verkeerd”. Want dat is niet zo. Het leven is namelijk één leerproces, een evolutieweg, waarin je mag groeien, jezelf mag ontwikkelen en je leren te verbinden met jouw hoogste goed: jouw energetische kern. Of anders gezegd jouw hogere zelf.

In verbinding zijn met zelf is continu blijven voelen wat voor jou okay voelt, je intuïtie daarbij volgend en vanuit je essentiële kern durven leven, stappen nemen en de uitdagingen aangaan. Er is zoals gezegd geen goed of fout, je doet het altijd helemaal top, zolang je maar blijft vertrouwen op jezelf, op jouw pad en wat je hier mag komen brengen op deze aardbol.

Wanneer het jou lukt weder te keren en te durven laveren op jouw universele bron, soul, dan zal je zien dat je vanuit die verbondenheid met zelf anderen gaat ontmoeten, het soms in een stroomversnelling raakt en er wellicht toevalligheden op je bod komen die jouw synchroniciteitsmeter overtreffen. En dat is ook helemaal prima.

Blijf dan maar lekker okay met zelf en datgene volgen wat goed voelt, waar je happy van wordt en wat jou zoveel voldoening geeft dat de liefde die jij erin stopt door anderen wordt gevoeld. Dat is dan wat je mag meegeven. Dan ben je zo mooi verbonden, in authenticiteit, met zelf dat je wedergekeerd ben naar je kern en vanuit die verbinding, die prachtige universele connectie, in verbondenheid staat met anderen. En dat is zo mooi en dan gaat alles zo natuurlijk, vloeiend en in vertrouwen. Dat is verbondenheid ten top!

Liefs, Irmgard