Transformatie energie

De energie vandaag was zwaar, de hele dag had ik een onbestemd gevoel. Als alles samen lijkt te vallen in je leven kan het zijn dat je denkt dat wat jij ervaart, je eigen waarheid is. De waarheid van wat je leeft in dat specifieke moment.

Maar niets is minder waar. Al kunnen je persoonlijke processen een bepaalde zwaarte veroorzaken als je iemand bent die makkelijk de algehele energie oppikt dan kan het ook zijn dat je gewoon mee resoneert met datgene wat er zich in onze dimensionale sfeer afspeelt.

Het is een tijd van transformatie. Niet alleen voor velen onder ons maar zeker ook in energie. We zijn namelijk over aan het gaan naar een algehele lichtere energie welke transitie momenteel wordt tegengewerkt door datgene wat het licht en de liefde van de dimensionale uplift niet kan dragen.

Persoonlijk kan dit een enorme impact op je welbevinden hebben zeker als jij als hooggevoelige ziel, die bovenmatig openstaat voor alle (omgevings-) en universele energieën, als een soort spons fungeert.

Wat ik je wil zeggen is dit. Als je een onverklaarbare neerslachtigheid voelt, zwaarte of als jij zo elementair jezelf afwezig voelt in het nu ben niet ongerust. Je deint mee op de energie die voorhanden is. Welke inspeelt op hooggevoelige zielen, zoals jij. Wat je kunt doen om dit proces, wat thans in de dimensionale energie plaatsvindt, minder persoonlijk te ervaren is heel goed voor jezelf zorgen. Zuiver jezelf regelmatig door een zonnedouche van gouden licht op je neer te laten dalen, jezelf in een gouden bubbel te plaatsen en deze goed af te sluiten, jezelf zeker s ’avonds goed douchen waarbij je symboliseert dat je alle energieën die niet van jou zijn van je afveegt.

Drink water, veel water. Water is erg zuiverend niet alleen om je aura te zuiveren door te douchen doch ook intern door het te drinken. Heb je al een passende edelsteen in huis of om je nek hangen? Denk eens aan een pure steen die je zuiverheid benadrukt zoals bergkristal, een labradoriet of een sterker energie blokker spectroliet bij je te dragen of in huis te plaatsen. Zelf zorg is essentieel zodat jij niet verzuipt in de huidige energie…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!