Hoe gaat het?

Hoi! Fijn dat je mijn post leest tot dusver. Superleuk overigens dat je op de Soul Liberations website bent beland. Laat het je smaken én raken wat mijn soultje voor jou mag ontvangen & opschrijven.🙂

Als je het raakt, wat met je doet dan is dit the place to be. Voor zolang het ook duurt. Anders swipe, scroll of move je verder. Want dat is wat het is. In beweging blijven, blijven voelen en datgene wat bij je resoneert vasthouden zolang het passend voelt. En dan weer voortgaan. Alles in het moment.

Maar… even kort door de bocht gezegd…
Hoe gaat het met je? Ben zo benieuwd. Wat voel je? Sta je in je kracht, in je essentiële jij? Voel je je happy? Dat is namelijk allemaal belangrijk. Laat het me via mail weten en je krijgt een korte reactie terug.

Omarm jezelf, omarm je dag, omarm datgene wat jou heppiedepeppie* maakt.

* happy

Lieve hartengroet, Irmgard🤗

SOUL LIBERATIONS
By Irmgard