Ben verrast…

Ik ben dus ik ben. De misvatting van zijn is dat we daadwerkelijk in ons leven staan ​​en soms de vraag opduikt “ben ik???”. Te midden van alle hectiek van tegenwoordig, is het altijd en als we zo doorgaan zal het altijd zo zijn, is er niets zo nauw en duidelijk belangrijk om te zijn wie je bent. Zijn zoals je bedoeld bent te zijn. In de afleiding van alles wat je pad kruist, de hectische velden waarin we leven, dragen we allemaal onze eigen rugzak in de ratrace die we leven noemen.

Het leven is niet alleen bedoeld om je verdriet, in het wantrouwen van je eigen wezen, met je mee te dragen. Leven, lees evolutie (zielenevolutie), is allemaal bedoeld om je beste potentieel naar de buitenwereld te brengen zonder enige afleiding van de geest of van wat dan ook. Je input betekent dat het zeker een doel heeft, maar de enige mogelijkheid die je tegenhoudt is niet alleen het leven zelf: je bent je eigen ergste hik, de grootste afleiding en je ergste nachtmerrie als je je geest de leiding geeft.

Er is niets extraverts in de welvaart van de geest. Het is een waanidee om te denken dat je geest het hét beste weet en we maken allemaal deze misverstanden, misvattingen en we hebben allemaal een geest die ons gedeeltelijk, voor een deel in ons leven, draagt. Het is niet zo ongemakkelijk om te denken dat jij de enige bent die lijdt, de enige die een enorme pijnlijke last van het verleden met zich meedraagt, en je bent zeker niet de enige eenzame menselijke ziel die moeilijkheden heeft in het leven.

Het leven is niet gemakkelijk, het leven was niet gemakkelijk en het leven zou een grote illusionaire, visionaire afleiding kunnen zijn van wat je denkt wat je zou moeten leven. Leven is leven en jij bent de hoofdaannemer van je eigen universele plan en als dit op jou van toepassing is, ook contract. Geef nooit anderen de schuld van je leven omdat je ervoor getekend hebt. Het beste of het slechtste, de diepste pijnen, geloof het of niet, je hebt ervoor getekend.

We zijn allemaal tegelijk dader en slachtoffer. We leven het allemaal en soms in één leven allemaal tegelijk. Aarzel niet om gebruik te maken van de intuïtieve aanwijzingen van je ziel en neem de meest geschikte leiding die er mogelijk is. Begin je eigen grenzen te voelen om te zijn wat nodig is om te leven en geef anderen niet de schuld voor het ongemak dat je momenteel misschien leeft. Elke aardse dag is gebaseerd op vrije wil, het is een door God gegeven alliantie, dat je niet gedwongen wordt te leven omdat je ziel ervoor heeft gekozen.

In de huidige staat van leven kun je eigenlijk voor jezelf vragen en uitzoeken of je tevreden bent met de middelen van je dagelijks gekozen handelingen, je praktijk en wat je doet. Je kunt je afvragen: ben ik de persoon die ik wil zijn? Leef ik het gevoel gelukkig te zijn in wat ik doe? Zorgt het ervoor dat ik me aanstekelijk gelukkig voel in wat ik doe? Leef ik mijn ziel, haar potentieel en haar unieke gaven zoals ik dat zou kunnen?

Het leven, je zit erin. Ik wed dat je er zo in zit dat soms de tranen over je wangen vallen en in de trillende onevenwichtige staat van zijn, ik ken zeker deze staat van zijn ook, jezelf afvragend waar je het allemaal voor doet . Als dit bij je past… wees welkom in dit artikel en begin in de stilte van je wezen te voelen wat je werkelijk voelt. Wat maakt je innerlijke kern zo warm, misschien een klein vonkje, door er gewoon aan te denken. Neem je voorsprong terug. Je bent niet, we zijn niet, onze eigen slachtoffers, maar zelfs niet onze bestendigers… We zijn. We zijn zeker. Jij bent. Je bent een menselijke ziel die klaar is om in zijn eigen tijd de diepte in te duiken. Ziel diep en werkelijk levend voelen door je eigen vrije wil, het willen, gebaseerd op de innerlijke gevoelens van zijn. Laat je verrassen waartoe je in staat bent. Ben verrast…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!