Je innerlijke kind

Jouw innerlijke kind is een onderdeel van je zijn, van je zijnswerkelijkheid en snakt om gezien te worden, gehoord te zijn en zich op een kinderlijke wijze in jouw leven, vol verwondering, magie en sterren werkelijkheid, mag uiten, leven en koesteren.

Jouw innerlijke zijnswerkelijkheid is een onderdeel van jouzelf wat je niet mag en kan verloochenen, negeren of voorbij kan lopen. In de levensextensie van zijn is dit kleine meisje, of kleine ventje, onderdeel van jouw bestaanswerkelijkheid ook al ben je jezelf daar niet bewust van.

Dat meisje of kleine kereltje wil gezien worden, wil zich léven en uiten en met volle teugen in jouw zielswerkelijkheid een bestaansrecht hebben. Het zal zichzelf niet claimen, opeisen dan wel jou pushen zich te laten leven, bestaan edoch gezien te willen worden.

Deze zielsextensie is een gevormd deel wat zich van aanvang in jouw geprogrammeerde energetische zielenwerkelijkheid verankerd zit. Vanaf het begin dat jij je ogen opende in deze aardse wereld was het al daar al geruime tijd. In de tussentijd van de opgroeiende realiteit van zijn tot adolescentie is deze connectie steeds verder weg komen staan van jouw puurheid. De innerlijke uitlijning met je zielszelf en de universele energieën.

Je zou weer in connectie kunnen komen met jouw eigen zielskindje door (het) te gaan voelen. Het mag er zijn! Met al zijn pijn, verdriet en andere (ziels)herinneringen. Probeer dat deel van jezelf niet langer te negeren en geef het ruimte om zijn eigen voelsherinneringen te omarmen. Omarm je innerlijke kind dan ook en laat het zijn wie het bedoeld is te zijn om een completere ziel te leven… en jezelf te leven vanuit de meest getrouwe, authentieke en pure versie die er van jou is: jouw essentiële zijn…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!