Zodra je je angsten loslaat, kan je verder

Angsten? Wie heeft ze niet…? We zijn allemaal slechts mens en de mind kan zo nu en dan iemand aardig in de perken houden. Met limiterende gedachten, een gebrek aan zelfvertrouwen, interne blokkades en natuurlijk dat waar je bang voor bent of moeite mee hebt.

Echter… dat is niet iets wat onoverkomelijk is. Daar kan je namelijk aan werken en er is niets mis mee om dat samen met iemand anders te doen die, vanuit de ziel & eigen ervaringen, je verder kan en mag helpen. We zijn hier niet om het allemaal alleen te doen…

Onder mijn naam SOUL LIBERATIONS bied ik coaching aan en zou je handvaten kunnen geven, inzichten kunnen verschaffen, wellicht verder kunnen helpen. Alleen jij mag de handreiking doen. Vragen om hulp. Aan mij of anderen. Dat maakt niet uit. Voel wat of wie bij je resoneert…

Liefs, Irmgard