Flånn

Soms ben je als ziel zo uitgelijnd het universum dat je de resonanties van dier, plant en boom ‘oppikt’ en je hier woorden aan mag geven.

Vanochtend kroop, na mijn meditatie, mijn zowat blinde hondje op de bank tegen me aan en ik ‘hoorde’ het volgende. (Even ter info: Omdat hij iemand pas flink gebeten heeft (hij schrikt van alles), heb ik onlangs overwogen hem in te laten slapen. Het is gewoonweg niet veilig voor onbekenden daar hij onverwacht uit kan halen. Een vreselijk dilemma was dat. Daar heb ik uiteindelijk niet voor gekozen maar ben altijd voorbereid als er bezoek komt & erg alert dat hij bij niemand in de buurt komt die hij niet kent.)


Eenzaam kijk ik de verte in

Eindeloos gezicht

Ik ruik en zie in gevoel

Geef me over

Aan mijn beperkte zicht


Ik ben, net als jij

Zie hier… ik ben er ook

Zie mij en ik voel jou

Ik ben onderdeel van het geheel


Jullie geheel

Al het geheel

Jij denkt dat ik niet weet

Maar ik weet meer dan jij denkt, weet


Ik ben onderdeel van jullie

Accepteer me dan hoe ik ben

Ik heb jullie lief

Hebben jullie mij lief?


Ik hoor jullie wel

Ik voel jullie wel

Ik ben ook

Vergeet dat niet


Ik accepteer jullie ook

Vergeet dat nooit en

Allemaal samen zijn we onderdeel

Van het grotere geheel


Flånn

error: Content is protected !!