Natuur resonatie

Vandaag maakte ik een boswandeling. Omdat alles in het universum, hetgeen bezield is, resoneert, kan je -als je hoog uitgelijnd bent respectievelijk je frequentie hoog genoeg is- de resonanties van natuur, dieren en andere energetische levensvormen om je heen oppikken.

In het bos ving ik het volgende op:

Eén met al zijn zij die uitgelijnd zijn met het universum.

De connectie om je conformeren met hetgeen al wat is, ligt in jezelf. Als je de bron, je sapstroom en je zielen zelf omarmt, ben je in staat deze connectie te maken. Net als wij. Weet dat wel.

De levensstroom begint waar jullie menselijk mind eindigt. Maak verbinding met de natuur, lijn jezelf uit en maak connectie van ziel tot zielenhart. De sapstroom komt tot stilstand zodra jij de connectie met je hogere deel verliest en daarmee de connectie met al wat is. Schuil onder onze bladeren, ons bladeren dak, laat je mee wiegen in wind onder onze gebarsten stammen, laat je dragen door onze energie en resoneer op onze sapstromen mee. Laat je laven in de puurheid van de natuur, resoneer mee op de frequentie van de puurheid en zuiverheid om je heen en laat je dragen door onze onmetelijke liefde. Ben. Geef je over. Ga met een puurder gemoed naar huis, keer vol liefde in je kern weder en laat je ook door ons begeleiden door onze gewortelde kernen van zijn, onze gevederde en gebladerde lichtheid en onze onconditionele liefde. Al wat is, koesteren wij in onze schoot. Koester al wat is in jouw schoot. Zegt het voort. Zegt het voort…

Liefs, Irmgard

SOUL LIBERATIONS
By Irmgard Daanen

error: Content is protected !!