Workshop YOUR HAPPY RAINBOW

Gedurende een één op één workshop ga jij, 2,5 uur lang, binnen in zelf op zoek naar jouw ‘gouden zon’ die jij in je draagt.

We starten met een inleidende kennismaking van soul to soul. Daarna breng ik je, door middel van een korte meditatie, in verbinding met zelf waarna je aansluitend creatief met (water of acryl) verf, potloden, stiften en/of waxkrijt aan de slag gaat en jij -op jouw unieke wijze- een happy expressie geeft aan jouw ziel.

Aansluitend laten we de tekening of tekeningen rusten en kom je met een kopje koffie / thee met wat lekkers tot verdere innerlijke rust.

Na deze korte pauze nemen we jouw “golden sun” tekening erbij (of je kiest één van je tekeningen) en samen gaan we kijken wat jouw ziel -middels jouw creatie- je wil vertellen.  Van belang hierbij is dat je zelf probeert woorden te geven aan jouw impressies vanuit jouw gevoel & intuïtie waarbij ik je ondersteun in je eigen inzichten.

Hierna gaan we samen in gesprek over wat jij nodig hebt om jouw dromen waar te maken, jouw talenten te leven en wat mogelijke belemmeringen zijn die je weerhouden (verdere) stappen te nemen om jouw gouden regenboog licht te laten stralen. Bovendien geef ik je handvaten mee middels de woorden die ik vanuit het universum aan jou mag geven…

We sluiten af met een soul kaart na een middag soul time voor zelf na soul quality time & met bruikbare tools voor zelf.

Kosten: E 145 voor 2,5 uur (het bedrag dient 3 dagen voor de soul workshop te zijn bijgeschreven op de Soul Liberations bankrekening)

  • Inclusief koffie / thee en iets lekkers
  • Gebruik materialen
  • Een Color your life -Coloring book for the soul
  • Locatie: nader te bepalen

Voor informatie en/of maken van een afspraak:
soulliberations@hotmail.com