Wat heb jij nodig om in liefde, verbinding, met zelf te zijn?

In verbinding met zelf in, met en voor de liefde, klinkt prachtig maar wat heb je nu eigenlijk nodig om in verbinding met zelf te komen?

De focus op zelf te verkrijgen, te hebben en vooral te behouden heeft niets met egoïsme te maken maar met zelfliefde. Self-love is een hot issue en vraagt naar meer uitleg. Echter ik houd het beperkt. Het universum heeft met klem herhaaldelijk gezegd dat het ook een uiting van self-love aan mezelluf is om aan mijn tekstjes wat ‘aardse waarde’ toe te kennen… De universele zon gaat voor niksie op maar daar kan ik helaas niet van rondkomen. In verbinding komen met zelf begint met ikke voelen, zien en op focussen.

SELF-LOVE dus. Klinkt als een universele klok. Als jouw klepel, interne klepel, afgaat (wekkertje) dan is het tijd. Tijd om op te staan in jouw authentieke zijn, in jouw aller eigenste energetische ruimte maar vooral dat je verbinding weet te leggen met zelf. Als basis. Dáár begint het namelijk mee.

Ik geef je kort 5 steekwoorden waar jij hopelijk verder mee kan. Ik kan er een heel boek aan wijden, wellicht doe ik dat nog, naar voor het nu even gezegd hebbende, probeer te focussen op:

  • Rust
  • Stilte
  • Zijn
  • Én… de universele magic words (daar draait het in de universele processen vaak om)
  • Overgave &
  • Vertrouwen

Succes! Liefs, Irmgard

SOUL LIBERATIONS
By Irmgard Daanen