Jij bent ontiegelijk mooi!

Niets is zo belangrijk als jijzelf. Het klinkt wellicht raar maar dat heeft totaal niets met egoïsme te maken. Jij bent belangrijk omdat jij zo mooi bent. Mooi van binnen.

Van binnenuit draag jij iets bijna onnatuurlijks, als je volgens de menselijke maatstaf bekijkt, moois in jou. Het is jouw universele goed.Jouw universele goed, het klinkt nogal groots, is jouw ziel. Je bent een zielvol wezen vanaf het begin. Het moment dat jij gaat zien, ervaren en voelen dat jij een zielvol wezen bent, kan jij in de zoete aanschijns van zelf, de liefdevolle omarming van jouw kern jouw menselijke zijn deelgenoot maken van jouw evolutiereis.

Inderdaad, jouw liefdevolle zielvolle zaligheid is op reis. En niet zo maar een reisje. Het is een trip voor de eeuwigheid. Vanuit de bron uitgestraald en opgebouwd in energie, in licht en een enorm grote bundel liefde zweeft jouw ziel van het ene dimensionale ‘leven’ naar het andere. Om met een zo’n groot mogelijk rugzak vol ervaringen, vol liefde en een ontiegelijk groot deel licht in je ziel zodat de puurheid van jouw zalige kern kan terugkeren tot de bron van al. Één wordt met de bron van alle bestaansvormen.

Weet je, één worden met het licht en de eindeloze liefde dat is niet zo maar een procesje wat jouw ziel zo maar even doet. Daar gaat nogal wat ‘tijd’ overheen. Nu is tijd universeel gezien een idioot iets want in iets wat de eeuwigheid bezit kan nimmer gedreven worden dan wel gelimiteerd worden door zoiets als tijd. Goed, even terug naar de essentie.

Jahaa, dáár gaat het dus om. Weet jij eigenlijk wel dat jij een essentie hebt? Waarover ik het eerder had. Die liefdevolle, lichtgevende energiebal die jij in je draagt? Dat is wat jou vormt, wat je draagt en wat je voort zou mogen drijven. In jouw menselijk, aards uitgemeten, leventje. Ik wil jouw leven niet dechargeren (absoluut niet!) maar als jij denkt dat jij het leven leeft met alleen datgeen wat jouw mind, dat kopke van jou dus, voorschrijft dan heb je het toch helemaal mis! Jouw zielszaligheid is écht niet die mind van je hoor. Dat is die -door de bron gevoede- energiebal genaamd jouw ziel die je zou mogen leven.

Kijk, die energieballon die leeft zichzelf wel. Die wordt toch wel gevoed door dat universele goed en alle universele energieën maar de kern van dit leuke ziel verhaal is wel dat denkt jouw zielvolle leven te kunnen leven met dat kopke van je wat dus totaal geen sjoege heeft van universele extensies, energieën en aandrijving. Dat gaat hem dus uiteindelijk niet worden.

Goed. Jouw zoete aanschijns is niet wat jij denkt te leven echter wat jij voelt, ervaart en zou mogen leven. Jij kan jouw zielvolle wezen namelijk niet vooruit denken, dat dénk je dus wel, maar een ziel wordt gevoed door de existentiële waarheid en dat is zeker niet hetgeen wat dat universele blue hoofdje van jou bij mekaar denkt.

Existentiële waarheid, wow dat klinkt als een universele klok zeg! Dat valt wel mee maar wat ik wil zeggen, jou duidelijk maken is, dat jouw bestaanswaarheid niet in de mind zit en wat deze jou voorkauwt, dicteert of domineert maar in jouw kern van zaligheid. Jouw essentie van wie jij bent.

De essentiële waarheid is wat jij leeft met je ziel en niets anders. Niets kan dat evenaren en als je op zoek bent naar een ware levensvervulling mag ik je zeggen dat je eerst naar binnen mag gaan kijken, naar dat prachtige stuk wat jij in je draagt, voordat je verder nog een stap met jouw mind gedreven lichaam zet. Je bent prachtig, absoluut waar, maar zolang jij dat niet wilt zien, voelen en/of ervaren kan ik wel blijven zeggen tegen je kijk in de spiegel van zelf voordat je verder kijkt maar wie ben ik om dat tegen een loden mind deur te blijven zeggen als jij dat zelf niet wilt of kunt zien? Dat is aan jou. Ik zie je ziel, je zielspotentieel en je zielszaligheid. Nu jij nog…

Liefs, Irmgard

SOUL LIBERATIONS
By Irmgard Daanen