Soul best

Soms mag je in het leven een stap zetten, vooruit. Een sprong wagen, in het diepe. Soms moet je zwemmen, tegen de stroom in… Maar alles waarvoor je ziel je uitnodigt, mag je navolgen.

Om dat je diep van binnen weet dat als je geen navolging geeft aan wat jouw ziel van jou verlangt je tegen jouw oneindige plan van zijn werkt en dit geen universele schoonheidspluim verdient. Je mag er van uitgaan, in vertrouwen blijven dat datgene waar jouw ziel je voor uitnodigt, juist die uitdaging aan te gaan, dat specifieke pad te nemen, die compromissen te sluiten dat het voor het beste is. Soul best. Jouw best.

Je kan wel denken, en het denken kan dit tegenwerpen door intensief in zijn processen dit tegen te werpen, dat dit niet is wat je wil, dat je dit pad niet wilt lopen maar uiteindelijk gaat het om de groei van jouw evolutiebloem. Op het moment dat jouw intrinsieke bloem zich wil gaan ontspruiten, is er geen houden meer aan. De roep van jouw ziel kan dan zo hard gaan klinken, zo diep gaan resoneren, dat je niet anders kan dan meegaan met de universele roep om je ziel verder in zijn zielszijn en zielszaligheid te laten evolueren.

Ook al zit er een versnelling op, moet je jezelf over de streep trekken, wil je mind, je menselijke zijn, de uitdaging schuwen en/of naast zich neer leggen, weet dat alle stappen die jij zet in het evolutieproces, op de evolutieladder, je uiteindelijk gelukkiger maken. Jouw zijn, zielszijn en zielsleven. Je hoeft daar niets voor te doen. Volg maar. Wat je diep van binnen voelt kriebelen, jeuken en waarvan je droomt. Laat het maar ontvouwen. Het universum is zo vrijgevig dat het allemaal, al wat je nodig hebt om jouw ziel op zijn evolutiereis te laten evolueren, je zal voorschotelen, aan je zal presenteren. Het magische arsenaal en klankbord van het universele goed zal je daarin begeleiden. Vertrouw daar maar op. Het zal alles doen wat mogelijk is om jouw zielenbloem te laten ontspruiten in de volledige bloemrijke, glansrijke schittering die het bezit. Soul best dus. Jouw soul best…

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!