Passie zit in je hart en ziel

Je bent een passioneel wezen in hart en ziel. Een passievol hart is een hart wat overloopt van toewijding, motivatie en geluk. Geluk in wat je doet, wat je creëert en wat je de wereld in mag brengen. Met jouw unieke zijn, capaciteiten… kortom jouw talent.

Jij bent zo talentvol! Uniek in zijn wezen en vol van zijn in zijn kern. Maar… voel jij die sprankel, die innerlijke gloed, dat enthousiasme wat je doet dansen van geluk, doet stralen van binnenuit en glorierijk doet zijn op jouw eigen ster? Jouw eigen ster van zijn.

Passie laat zich niet vertalen door je mind, passie voel je in hart. In jouw ziel. Mocht jij jouw passie in het leven nog niet ontdekt hebben dan zou je als leidraad jouw dromen kunnen nemen, die voorop gaan stellen en gaan voelen wat deze voor jou betekenen.

Kom op, er is wel een zetje nodig om je wellicht over de streep te trekken jouw dromen, jouw passies dan wel geluk na te jagen in het leven… maar je weet wie niet waagt, wie niet wint. Waarmee innerlijke winst wordt bedoeld. Er is altijd innerlijk winst te behalen. Dat mag je gaan voelen. Want wie de kunst verstaat van het innerlijk voelen… wéét.

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!