Zielsopschoningen als verlichting van jouw zijn

Oude zielen, nieuwe zielen… what’s in a name? Je mag er vanuit gaan dat je als menselijke ziel al ontelbare evolutiereizen binnen het universele energetische goed hebt mogen maken. In allerlei vormen en in allerlei hoedanigheden. Soms kan je onverklaarbare pijnen, verdriet of gedragskenmerken hebben of laten zien waarvan de oorsprong in dit leven zich niet laat achterhalen. In zulke gevallen waarin jouw levenspijn dieper zit dan opgebouwde, accumuleerde pijnen in je huidige leven kan je spreken van zielspijnen. Wonden in de energetische samenstelling van jouw ziel.

Deze pijnen, het verdriet wat dit oproept, het onverklaarbare wat geen oorzaak dan wel uitleg heeft in de huidige context van zijn kan een enorme impact hebben op je leven. Soms raakt iets je zo diep en jouw reactie hierop is eigenlijk niet reëel. Hetzelfde kan gebeuren als je iemand tegen komt waarvan je instinctief al aanvoelt dat het never de nooit niet gaat klikken, je zonder reden te fel of te tenen krullend reageert of al bij de aanblik van een situatie, een persoon of gedraging inwendig staat te kokhalzen, exploderen of te ontvlammen. Deze momenten, wie kent ze niet? Je hoeft echt niet tot in het oneindige gereisd en geëvolueerd te hebben als ziel om zulke situaties onder ogen te zien en te voelen.

Zodra je dit je mocht overkomen dan wel meemaken, weet dat het nooit persoonlijk is. Dat mag je leren voelen. Diegene, het moment, of wat dan ook mag je raken zodat jouw ziel beroerd wordt om op een dieper niveau te voelen en wanneer dit energetische pijnpunt is aangeraakt in beweging te komen. Om uiteindelijk opgeschoond te raken, in de etherische staat van zijn, te worden opgelost. Want daar mag het dus heen als energetische ziel. Dat je voordat je het zielen heiligdom in het universele goed, de bron van al, mag gaan vullen met jouw energetische licht en in de verlichting van deze samensmelting voor de eeuwigheid tijdens jouw ontelbare zielenreizen je compleet ontdaan hebt van de wonden, de pijnen en energetische knopen die zich op jouw ziel gevormd hebben. Jij als ziel mag als een opgeschoonde energetische meanderende bol worden toegevoegd aan die almachtig prachtige lichtbron die all wat is voegt in het universum.

Niettemin, al mocht je al een end op weg zijn om de verlichtende zielenstaat van zijn met jouw energetische lichtbol te bereiken je kan jezelf niet daar naar toe stralen. Dat is werken, opschonen en ploeteren door levensprocessen waarbij jij de uitdaging die jouw ziel op jouw zielspad en zielsleven legt niet schuwt. Want dat is geenszins de bedoeling. Je mag het aangaan hoe moeilijk dat ook is. De naakte feiten onder ogen zien en gaan voelen waar die jeukende zielenpijn opschoning behoeft. Laat je raken, doe er wat mee door je hoofd niet in het zand te steken (en vooral buiten zielenprocessen te houden) of er tegen in te gaan door alles persoonlijk op jezelf te betrekken want dat is, universeel gezien, niet bedoeld om jou op dit oppervlakkige niveau te raken.

Raken is genaken, en genaken is dat jij gaat durven, gaat overgeven aan wat er vanbinnen leeft. Dat mag je en kan je verder niet ontkennen en ga ermee aan de slag. Vraag hulp bij mensen die vanuit hun ziel weten (zielenwijsheid en/of zielenervaring) waar jij mee zit, wat er speelt en voelen waar aandacht aan besteed mag worden. Zielen die jou wellicht middels regressiemethoden helpen om voor altijd te worden verlost zijn van die interne pijn, die jou kunnen ondersteunen bij dat vervelende karma  of jou verder mogen begeleiden naar een lichter, gelukkiger en meer zielvol leven…

Liefs, Irmgard

SOUL LIBERATIONS
By Irmgard Daanen