De parel van jouw bestaan mag in de lente van jouw leven ontluiken

Wat is jouw waarheid? Waarheid is datgene wat jij zoekt. Binnenin. Zoekt en vindt. Vanuit onderzoek naar zelf en wat je gespiegeld krijgt in dit zelfonderzoek. Het is niet niks om af te dalen naar die diepe spelonken, de diepte van zelf, om te achterhalen wat daar allemaal leeft. Wat daar voor pijnen zitten, wat daar voor verdriet is weggestopt en ook is het mogelijk dat je daar jezelf voor decennia hebt verscholen. Verscholen achter je zijn. Je ware zijn.

Onzichtbaar voor de buitenwereld maar in de betekenis van wat je leefde was je weggestopt, had je jezelf weggestopt of liet je jezelf wegstoppen. Wegcijferen alsof jij niet bestond. Het is eender de reden wat er achter ligt, of achter gelegen heeft. Het punt waarop jij nu bent of mag komen, is dat jij in reflectie van jezelf je zélf mag gaan ontmoeten en de werkelijke schoonheid van jouzelf mag gaan omarmen. Dat jouw schoonheid, jouw internal beauty, mag gaan ontluiken in de lente van het leven. Jouw lente van jouw leven wel te verstaan.

Jij bent een pareltje, een pareltje onder de universele zon en in het schijnsel van jouw gouden parel van zijn is niets en is niemand gevrijwaard van jouw zonlicht. Je bent gemaakt allereerst om te schijnen en dat in jouw schijnsel, het aanschijns van jezelf, het licht mag reflecteren op een ander. De ander. Voordat je zover bent, kan je alleen jezelf ontmoeten in de diepte van jouzelf. Dat is een aangaan, een durven en zeker een uitdaging. Maar weet dat je dat kan. Jij kan in introspectie gaan met jezelf, in zelfonderzoek en jezelf leren omarmen. Dúrven te omarmen. Want ook al denk jij dat je niets waard bent, of je zou dit kunnen denken, verwacht jij niets van jezelf en zeker niet dat jouw innerlijk licht, vanuit de ziel, anderen zou kunnen verlichten… toch is dat zo. Enkel in het okay zijn van zelf, in de okayness, kan jij jezelf op een dieper niveau leren omarmen en accepteren. Weet je… het ontspruiten van zelf, groeien vanuit jouw innerlijke kern, jouw bloemknop van de ziel, kan enkel opengaan, floreren zodra jij zelf jouw eigen innerlijke bloem, dat magnifieke innerlijke licht, durft te aanschouwen. In zijn totale zijn en authenticiteit kan, weet en zeker durft te omarmen.

Weet je, jij bent gemáákt om te gaan schijnen, floreren in de talenten en in jouw eigen zijn, zijnszijn en dat is allemachtig prachtig. Dat jij het schijnsel van jouw eigen bloemenlicht mag uitspreiden en verspreiden vanuit jouw aller eigenste unieke kern. Want jíj bent prachtig, een ware natural beauty en mag gezien worden. Vanuit de coulissen van zijn mag je naar voren gaan treden en zijn eigen, eveneens unieke, ruimte innemen. Met jouw energieke zijn. Je bent niet bedoeld om je eigen authenticiteit als een kasplantje te verbloemen want je mag jouw energetische ruimte totaal innemen in jouw radiante bloemen veld. Jouw auraveld. Je komt hier met jouw specifieke unieke jij en je mag gezien worden. Hoe dan ook. En mocht jouw proces tot zelfreflectie tijd nemen weet dat tijd universeel gezien niets is. Ook al ontvouwen jouw bloemblaadjes van de ziel zich blaadje voor blaadje dan is dat zo. Ieder loopt zijn eigen processen, maakt zijn eigen (spirituele)groei door en daar staat geen tijd voor. Het enige wat telt is, universeel gezien, dat jij gaat ontluiken en in de bloei van jouw leven komt. Het is irrelevant hoe oud jij aards gezien bent want in de stigmata van het tijds denken leg je jezelf en jouw eigen zielsgroei tijdslimieten en tijdsdruk op. Als je jezelf beseft dat de evolutie van jouw innerlijke bloem, licht oftewel ziel voor de eeuwigheid is, mag en kan jezelf niet laten beknotten door wat jij denkt, vindt of wat anderen vinden of denken. Het gaat om jouw lentetijd, jouw unieke groei en processen en dit mag je nimmer afhankelijk stellen van stigma’s, dogma’s dan wel tijdslimieten. Dit zijn namelijk processen die jij met je ziel loopt en gezien zijn eindeloosheid in bewustzijn mag je erop vertrouwen dat deze weet wat te doen, waar te gaan en hoe jouw bloem tot volledige bloei komt. Het enigste wat jij alleen hoeft te doen is jezelf over te geven aan jezelf, je processen en jouw eigen zielslicht, het hoofd uit deze processen te houden en jezelf tot stilte brengen zodat jij kan gaan voelen waarheen je mag gaan, wat je mag doen en wat jij kan doen om de ontluiking van jezelf te voeden. Vertrouwen is zeker ook een bijdragende topic en je mag erop vertrouwen dat de ziel wéét. Dit is allemaal al uitgemaakt en allemaal uitgezet lang voordat jij het daglicht zag. Daarom mag je vertrouwen op je innerlijke stem, jouw plan van de ziel en het mogelijke contract wat je ziel met de energetische bron heeft.

Jouw ontspruiting is een universele aangelegenheid en ook daarin mag je vertrouwen dat jij alle hulp krijgt die jij nodig hebt om niet alleen je processen te lopen maar ook de juiste input te krijgen vanuit jouw intuïtie. Het dieper naar binnen gaan in zelf is namelijk een ontluikingsproces waarbij jij leert te vertrouwen op jouw innerlijke raadgevingen en daar kan niemand anders een bijdrage aan leveren dan jij zelf. Dat is leren jouw innerlijke gevoel, zijn intuïtieve influisteringen te gaan vertrouwen en de partiële humane bijdragen tot een minimum daarbij te beperken. Want intuïtie bedenk je niet, intuïtie voel je. Het is een dieper gevoel van binnen wat jou vertelt zodat jij weet. Vanuit jouw gevoel dus en nimmer vanuit je verstand. In de shifting van de kennis en wijsheid die jij nodig hebt als voeding voor je eigen bloemknop mag je op een juiste en adequate wijze leren jouw innerlijke bloem(knop) te voeden. Voeding is belangrijk. Het wateren van jouw zielsbloem is van belang en zou de hoogste prioriteit mogen hebben. Immers de lente kan alleen aanvangen in de juiste omstandigheden en jij mag gaan leren goed voor jezelf te zorgen en je op een manier te voeden, verzorgen en bijdragen aan jouw eigen welzijn. Dat is jezelf mede gaan onderzoeken op hetgeen jij nodig hebt om essentieel te kunnen functioneren.

Wat héb jij nodig voor je bestaanszekerheid? Zielszekerheid bedoel ik dan. Zoek je graag de stilte op, omring je jezelf graag met groen of wellicht doen de tonen van muziek je trillen op je bestaansgrond. Wat is jouw voeding van zijn? Waar wordt jij nu intens gelukkig van? De gelukstrilling is te meten door jouw innerlijke gevoel. Als je er vanuit gaat dat wat je ook doet je er intens blij van wordt, vanuit dat diepere gevoel dus, dan mag dat je leidraad zijn. Geluk is niet te koop en mag je dus gaan voelen. Voel maar. Wordt je blij van datgene wat jij doet of denk je dat slechts maar? Neem altijd jezelf als referentiekader en niemand anders. Alleen jijzelf kan voelen wat er vanbinnen bij jou leeft en als geen ander. Geluk is als een levenselixer. Je zuigt het naar binnen, vult je longen en het zuurstof van happiness vervult elke ruimte, holte en body nerve. Zo mag je het zien. Geluk is een enorme voeding voor jouw zielsgroei, zielszijn en zielsleven. Als je dat als leidraad neemt dan weet ik zeker dat jouw bloemblaadjes, de petals of your soul flower, zich stuk voor stuk gaan ontluiken, in jouw lente, in jouw zielsleven. Want jij, lieve ziel, bent gemaakt om te bloeien, te gaan geuren in jouw eigen unieke zielsgeur en te gaan kleuren op jouw eigen unieke wijze. Zijn in jouw bestaan. Prachtig en vol ornaat. Stevig en uitnodigend. Rakend en lichtgevend. Met jouw parel, jouw bloem. Dat kan jij. Absoluut!

Liefs, Irmgard

error: Content is protected !!