Soul dream

Ik heb een droom, een zielsdroom.

Zeg maar meerdere dreams. Alles bij elkaar genomen. Ik wil graag mensen verbinden, vanuit hun essentiële zielskern. Allereerst met zichzelf en daarna met anderen. Dromen zijn absoluut waard te worden geleefd en doordat ik de afgelopen dagen meer rust wist te nemen weet ik dat bovenstaande zielswens navolging verdiend, het waard is het proberen vorm te geven op mijn eigen unieke wijze. Niet alleen werd me duidelijk dat ik zielen wil herenigen met hun zielskern maar dat ik zo graag producten wil ontwerpen die anderen ertoe uitnodigen, bewegen en mogen raken de weg, de verbinding, met zelf te maken. En deze wil publiceren via ”happify your life publishers”.

Ik wil dansen, zingen, schrijven, tekenen en verder artistiek bezig zijn… alles wat mijn ziel van binnen doet sprankelen. Dat is een begin. Want als ik sprankel, ben ik in staat jou te bewegen te gaan onderzoeken wat jou laat sprankelen, waar jij passioneel van wordt en wat jou zo intrinsiek gelukkig maakt zodat het blije cirkeltje rond is. Het happy cirkeltje van het leven en geef het door… Om jou te helpen heb ik wat vragen opgeschreven om jouw ‘blije-ikke’ en die warme innerlijke drive te vinden die jou, jouw leven en jouw paadje kan “vergelukkigen”…

Een korte vragen checklist voor jou is:
• Wat wil ik? Wat kan ik? Het is voor jou dus laat het even bezinken.
• Waar word ik blij van? Zo die komt binnen… of niet?
• Wat zijn je dromen? Yesss!!! Die héb jij. Je maakt mij niet wijs dat je geen dromen hebt!
• Wat heb je nodig om ze waar te maken? Kom, kom… denk eens creatief, maak van een nood een deugd en laat je niet uit het veld slaan door negatieve gedachten, negatievelingen of je eigen beperkende mindset. Je kán het!
• Ben je bereid je dromen te volgen? Kijk, je kan wel van alles bij elkaar dromen maar zonder de overgave kom je nergens. En dat weet jij vast ook.
• Vraag je eens of… hóe graag wil je? Ben je bereid alles op te geven, ervoor te gaan, en een nieuwe richting in te slaan, bij wijze van dan? Het kan, maar is niet altijd nodig.
• Doe je waar je blij van wordt? Dat is een innerlijk gevoel dus. laat even de mind met zijn gepreoccupeerde settings die denkt blij te worden van de materiële voorzienigheid van zijn.
• Wordt je blij van wat je doet? Happy worden dus als werkwoord. Jij doet wat je leuk vindt en wordt daar dus blij van. Zo simpel kan het zijn.

Hopelijk gaat er een lichtje branden en ga je bij het lezen van het bovenstaande voelen wat jou beweegt te sprankelen. Voel het! Je voelmeter is je geluksmeter. Je geluksmeter ligt in het voelen.

So long, sweet soul. Lief mens. Zie je sprankel te vinden enne… als je deze gevonden hebt, zie deze vast te houden. Zoek voeding, ga die uitdaging aan en blijf jezelf verder ontwikkelen. Je ziel weet de weg. Nu jíj nog!

Lieve soul groetjes, Irmgard🙂

SOUL LIBERATIONS
By Irmgard Daanen