De geluk voelmeter…

De ontwikkeling van jouw ziel kan een enorme impact hebben op jouw leven. Het is dan ook van belang in kaart te brengen wat jouw ziel voor jou in het leven in petto heeft. Essentieel daarbij is wat jou happy maakt.Een korte gevoelscheck zou genoeg mogen zijn om jou exact dat signaal te mogen geven of jij gelukkig genoeg bent en dat kan met een aantal vragen:

Wat kan je?
Wat wil je?
Wat doe je?
Word je er blij van?

Jouw geluk is niet datgene wat jouw mind voor je bepaalt en zeker niet wat anderen voor je bepalen. Jouw voelmeter is namelijk jouw geluksmeter. En als je blij wordt van binnen uit en die levensprankel voelt die jou in beweging zet, gaande houdt en/of motiveert dan zou dat je richtsnoer mogen zijn. De leidraad van je ziel.

Geluk is persoonlijk en nimmer afhankelijk dus van jij denkt wat jou gelukkig maakt… Voelen is weten. Innerlijk weten.

Liefs, Irmgard

SOUL LIBERATIONS
By Irmgard Daanen